Home / Споделено / Страх ме е да обичам!

Страх ме е да обичам!

Снимка: Reuters

Пише ви едно 20-годишно момиче. Дълго се колебах дали ви пиша, но прочетох изповедите на други ваши читателки и се реших и аз.

На 15 години се влюбих в едно момче, което беше толкова красиво, че всички бяха влюбени в него. Самата аз не повярвах, когато ми казаха, че иска да излезем на среща. Съгласих се веднага. Подари ми червена роза, която запазих в една стара книга. Всичко беше прекрасно. Реших да му се отдам и тогава сгреших. Забременях за ужас на родителите ми и изживях най-големия ужас, който можете да си представите. Той ме изостави като жалък страхливец. Нашите не ми говореха от обида, а аз се питах кой път да хвана. Направих аборт с разрешението на майка ми и се затворих в себе си. Шокът беше толкова голям, че не позволи да погледна друго момче няколко годни. Оттогава не съм имала приятел. Страхувам се да обичам. Страх ме е правя секс, за да не забременея отново. Ако отново се случи, ще трябва да родя.

Много съм объркана. Превърнала съм се в лед. Душата ми свири тъжни песни, които чудесно акомпанират на меланхоличното ми настроение. Живея в самота и тъга. Няма радост за мен. Няма слънце, няма усмивки. Страхувам се от сянката си. Забравила съм как се говори с момче.

Уважаеми читатели, можете да ни изпратите своята тъжна, весела или поучителна история. Ние ще я публикуваме в сайта Prekrasna.bg.

Пишете ни на e-mail info@prekrasna.bg

loading...

5 comments

  1. moje li kodinati za vr1zka s tova momiche?

  2. Постарай се следващия път когато правиш секс,момчето да ти е съпруг и детето да е желано от всички ви.Успех

  3. Мило момиче,всеки прави грешки в даден момент от живота си .Това ,че ти се е случило веднъж , не значи,че ще се повтори.Всичко зависи от теб ,да откриеш ,че светът е прекрасен и някъде там те чака истинската ти любов!Отвори очите си и сърцето си ,и виж красотата около себе си!!!А относно секса-в аптеката продават предпазни средства и по-добре 1 левче за презерватив ,отколкото цял живот да се питаш „Защо на мене ми се случи ?!“

  4. В живота всеки прави грешки – най-различни. На теб се е случило да сгрешиш много млада… Но … явно такава е била съдбата ти. Всеки получава втори шанс. Не се отчайвай, не се страхувай, просто бъди разумна следващият път, пази се повече. И не се затваряй в себе си. Ще намериш твоят човек.

  5. lybovta me ybi vqrvah i misleh cesam go otkril sled dalgo cakane i tarsene no sam se izlagal otkrih jivata smurt tazi deto me ybiba sega sled kato se podogra smen vece ne vqrvam v lybovta razbrah ce nqma lybov ima samo interesi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*