Home / Споделено / Смятат ни за балъци! Хич не съм доволна от магазините за втора употреба!

Смятат ни за балъци! Хич не съм доволна от магазините за втора употреба!

Някои хора изкарват лесни пари за нула време

Миналата години си купих лачени обувки с панделки от магазин за втора употреба. След половин час се разлепиха. Отидох да ги върна, а получих упреци: „Ти какво искаш? За 5 лева да ги носиш вечно ли?“ Хвърлих ги в магазина и си тръгнах.

След седмица колежката ми Диди се похвали с нови чехли – познах ги, бях ги видяла в онзи магазин. На шега й подхвърлих, че може да се прибере боса. И не щеш ли, когато работният ден свърши, заваля дъжд. Качихме се на първия тролей и още на стъпалото Диди остана с единия чехъл в ръка. Е, беше успяла да спаси панделките.

Слязохме и зашляпахме в локвите към същия магазин. И продавачките пак ни нахокаха, дори ни изгониха, заплашвайки, че ще повикат полиция.

В началото на месеца пък реших да си купя книга – „Какво още повече знаят и не знаят мъжете за жените“. Платих, дадоха ми я запечатана с целофан.

Когато у дома я разопаковах, позеленях – всички листи се оказаха бели. Ако беше денят на шегата, бих се примирила, но в тази криза да си хвърля парите на вятъра…

магазините

Не съм доволна!

Как да не се ядосам?!

Направих рекламация – не ми приеха книгата обратно.

И ето какво ми отговори продавачката: „Да, това е, което мъжете знаят за жените. Това не е обикновена книга, а изненада. Колежката е отчела парите на обяд и не мога да ви ги върна.“

Поисках да говоря с управителя, обещаха ми, че ще го повикат, но той така и не дойде.

Заплаших ги, че ще се оплача в телевизията, и си тръгнах.

Знам, че понякога мъжете нищо не знаят за нас, но те не са магарета!

Добре че книгата не беше за подарък, а за мен самата.

Вече не ми беше за трите лева, а за подигравката. На вратата все пак ме догони управителят.

Явно беше наблюдавал всичко чрез камерите и се е уплашил от заканата ми. Извади 3 лева от джоба си, подаде ми ги и ми се извини.

Смънка, че това не било книга, е тефтер. В яда си дори не му благодарих.

Какви по-големи бъзици, манипулации и шантажи да ни измъкват парите по този начин!

За някои това е начин да се печелят лесни пари. Защо ни смятат за балъци?

Възмутената

Уважаеми читатели, можете да ни изпратите вашата история на e-mail info@prekrasna.bg Ние ще я публикуваме!

Снимка: Pixabay.com

loading...

3 comments

  1. Anastasya Haritonova

    В тези магазини по цял свят е забранена продажбата на обувки и бельо.Само връхни дрехи може да се продават.За 5 лв такава зараза може да си лепне човек,че цял живот да тегли,защото обувките и бельото не подлежат на никаква обработка.

  2. Тази статия може да бъде написана , само от собственик на редовен магазин . Наясно сте , нали , че дрехите втора употреба идват от Европа и са в повечето случаи маркови – същите , които вие НЕ ПРОДАВАТЕ в своя магазин и по скоро би се случило на вашите китайски стоки , на които им слагате по 1000 процента горница и не стават за нищо . И това се забелязва след първото им изпиране !! Не съм съгласна с вашата статия и мнение ….няма да постигнете нищо с тези внушения. Напротив , бух казала на хората да си купуват запазени дрехи втора ръка , за да бъдат дълго време доволни – качество и цена . И не аз , нямам магазин втора употреба , само пазарувам . Доволна и …на малка цена 😉

  3. Мариана

    Мисля, че не става дума за пропаганда дали хората да си купуват дрехи втора употреба или не. За друго иде реч- за връщането на стоката или парите , трябва да бъде написано на квитото , че може да се върне до 3 дни или до 14. Или да питате устно , тогава човек ще си прецени. Няма лошо е купуването и носеното на дрехи втора ръка, в Швеция принцесата няколко пъти излиза на големи тържества, а и на връчването на Нобеловите награди с рокли на майка си, кралицата. ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*