Home / Здраве и диети / Силна воля: Мъж смъкна 115 килограма за 18 месеца!

Силна воля: Мъж смъкна 115 килограма за 18 месеца!

Той вече се храни здравословно и спортува редовно

Ненапразно мъдрите хора са казали, че когато човек има желание да направи нещо, той винаги намира начин. Младеж от Англия смъкна 115 килограма за 18 месеца и от човек със свръх тегло се превърна във фитнес инструктор.

31-годишният Майк Уоудби бил на косъм от смъртта. Той натрупал много излишни килограми и водел изключително нездравословен начин на живот. Целият ад за него започнал преди 10 години, когато бил на 21. Тогава британецът започвал да качва килограми. Освен това спрял да работи. Заради тежестта си той не успявал да изпълни задълженията си.

Майк Уоудби преди и сега

Майк Уоудби преди и сега

„Ползвах този факт като извинение и цял ден стоях вкъщи. През това време поглъщах огромно количество храна, която майка ми приготвяше, и изпивах по бутилка уиски и 6 кена бира всеки ден“, спомня си той.

Към днешна дата обаче, Майк води здравословен начин на живот и казва, че се чувства прекрасно. Освен това той е фитнес инструктор и помага на други хора с наднормено тегло да се отърват от килограмите, които им пречат.

4 comments

  1. ЗДРАВЕЙТЕ ЕТО ТУК : http://wad.ojooo.com/index.php?ref=ves85 и тук : http://www.clixsense.com/?5881080 МОЖЕТЕ ДА РАБОТИТЕ ОТ ВКЪЩИ И ДА ИЗКАРВАТЕ ПАРИ / 200-300 ДОЛАРА можете и повече, ЗАВИСИ ОТ ВАС / ЗА 15 МИНУТКИ НА ДЕН , НО С МАЛКО ТЪРПЕНИЕ ОТ ВАША СТРАНА И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВСЕКИ ДЕН ДА ЦЪКАТЕ НА РЕКЛАМКИТЕ , ВЛЕЗТЕ И СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ НИЩО НЕ ГУБИТЕ АЗ ВЕЧЕ ПОЛУЧИХ 1 ВИЯТ СИ ПРЕВОД УСПЕХ И НА ВАС !!! АКО СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ МОЖЕТЕ ОТ НЯКОЛКО САЙТА ДА СИ ДОКАРВАТЕ ДОБЪР ДОХОД НО КАКТО КАЗАХ ТРЯБВА ВСЕКИ ДЕН ДА ОТДЕЛЯТЕ НУЖНОТО ВРЕМЕ ЗА ДА КЛИКАТЕ И ДА ПЕЧЕЛИТЕ. ЗАПОМНЕТЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ РЕФЕРАЛА ИМАТЕ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА ВАС И ЗА ТЯХ ! УСПЕХ !

  2. Haralampi Lioliov

    blq blq

  3. Ayten Mehmed

    bravo eyvalla na momceto (y)

  4. КИЛОГРАМИТЕ В ПОВЕЧЕ У Б И В А Т !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*