Home / Хороскоп / Седмичен хороскоп за теб за периода 16-22 октомври

Седмичен хороскоп за теб за периода 16-22 октомври

ОВЕН

В началото на периода проблемите може да дадат отражение върху взаимоотношенията ви с близките. Ако нямате навика да се извинявате, време е да промените поведението си.

ТЕЛЕЦ

Оставете проблемите си пред входната врата. Не разчитайте на провидението или късмета си, особено когато става въпрос за текущите ви финансови средства.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете гъвкави по отношение на инициативите си, като не предприемате неоправдани действия. В здравословно отношение няма да имате проблеми, ако се отнесете към личния си лекар.

zodiiРАК

В средата на седмицата се организирайте, за да съчетаете ангажиментите си с тези, които са свързани с дома и членовете на семейството ви. Постарайте се да не давате ухо на клюки и слухове.

ЛЪВ

Недоброжелателите плетат интриги по ваш адрес. Внимавайте да не засегнат семейните ви отношения. В периода на зачестилите инфекции посетете личния си лекар.

ДЕВА

Ефектът от вашите действия ще бъде благоприятен. Останете верни на амбициите си, но не забравяйте, че се нуждаете от достатъчно време и за пълноценен отдих.

ВЕЗНИ

В средата на периода мнозина от родените под този знак ще са склонни да проявяват капризи в любовта, което ще предизвика недоволството на половинката ви. Здравето ви ще бъде стабилно.

СКОРПИОН

На този етап е добре да се държите като зрели хора, за да не предизвикате с поведението си отчуждеността на любимия човек. Здравето също може да ви създаде проблеми.

СТРЕЛЕЦsedmichen horoskop

В края на седмицата очаквайте пречки и разочарования. Хора, на които сте разчитали, може да ви подведат с информация, която е от решаващо значение за вас и вашето здраве.

КОЗИРОГ

Запазете събраните през летния период средства непокътнати. Не позволявайте на никой да взима отношение относно финансите ви. Отдайте се на пълноценен отдих.

ВОДОЛЕЙ

Отхвърлете текущите си задължения, за да успеете да свършите всичко, дори и да сте изправени пред решаването на нестандартни ситуации. Не злоупотребявайте със здравето си.

РИБИ

Добре сте в материално отношение. Придържайте се към разумни разходи! Създадените от вас нови контакти от личен характер ще имат благотворен ефект върху живота ви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*