Home / Хороскоп / Седмичен хороскоп – подробности за всяка зодия за периода 27 ноевмри – 3 декември

Седмичен хороскоп – подробности за всяка зодия за периода 27 ноевмри – 3 декември

ОВЕН

С настъпването на новата седмица не търсете признателност от хора, на които сте подали ръка в труден момент. По-добре приемете фактите такива, каквито са.

ТЕЛЕЦ

Не давайте пари назаем, дори и да се чувствате стабилни. Част от вас с радост ще се заловят с работа, която съзнателно са избягвали до момента.

БЛИЗНАЦИ

До средата на периода не поемайте излишни рискове. Опитайте се да бъдете внимателни в отношенията си с жените в семейството, без значение на колко години са.

РАК

хороскоп за всяка зодия

Твоят седмичен хороскоп

Съобразете ангажиментите си с тези, които имат близките ви. Не позволявайте да бъдете обхванати от мрачни мисли, тъй като те ще осуетят добрите ви намерения.

ЛЪВ

Ще разгърнете на сто процента опита, който сте натрупали до момента. Внимателно четете документите, под които слагате подписа си!

ДЕВА

Около средата на периода използвайте градивно и в своя полза името, което сте съумели да си изградите. Не се доверявайте на недоброжелатели.

ВЕЗНИ

Това, което чувате и виждате, ще се разминава с действителността. Избягвайте да правите договорки с особи,които не познавате добре.

СКОРПИОН

В края на седмицата е изключително важно да подобрите ситуацията си в семейството с предприемането на конкретни ходове. Подобрете сами ситуацията.

СТРЕЛЕЦ

Заемете се с изграждането на по-голяма стабилност и взаимно доверие в отношенията с децата и внуците. През почивните дни се погрижете за себе си.

КОЗИРОГ

Предвиждайте навреме възникването на някои отговорности в дома. Постарайте се да бъдете търпеливи и проявете разбиране към любим, близък, приятел или дете.

ВОДОЛЕЙ

Не предприемайте рискове, които биха имали неблагоприятен ефект върху някоя от житейските сфери. Действайте с повишено внимание.

РИБИ

Предпазвайте се от материални загуби. Не се интересувайте само от политика, а обърнете внимание и на въпроси от личен характер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*