Home / Любопитно / Сайт дава 1000 долара, ако имаш мечта

Сайт дава 1000 долара, ако имаш мечта

Има нещо в нас, което е сляпо за ограниченията на потенциала. То ни дава способността да постигаме непостижимото.

Да се издигаме над всичко. Да сбъдваме мечтите си. За повечето хора обаче това нещо остава скрито в тях. Те се връзват към страха си и засядат между стените, които сами са си построили. Колкото и да се пазим, умението да си свободен никога не може да бъде убито – просто заспива. И нашата борба е да го събудим и да живеем свободни, без граници!

Това ни предлага сайтът „Ние живеем без граници“ и по-точно програмата им за мечтатели, които нямат нужното да сбъднат най-големите си блянове.

Как се сбъдват мечтите, ще попитате вие – от осъществяващите мечти са преценили, че 1000 долара са напълно достатъчни за това начинание.

tvoyata mechta„Да си признаем – преследването на мечтите паралелно с това да ядеш и да си плащаш данъците е доста трудно начинание. Ето защо ние ще ви дадем 1000 долара, които може да използвате за екипировка, уроци, пътуване или каквото друго би ви отвело със стъпка по-близо до мечтата ви“, обясняват от weliveun-bound.com

Според тях основната движеща сила в живота на човек е вдъхновението. То прави нещата възможни, а когато не достига, идва ред на хората, които правят мечтите възможни. В сайта има специална форма, с която да се включите в надпреварата за 1000 долара. Първо вписвате името си, а след това в едва 300 знака трябва да разкажете каква е мечтата ви. Ние се опитахме и се оказа напълно възможно.

След това в 600 знака следва да разкажете какви са трудностите, с които сте се сблъскали в осъществяването на мечтата. Последно в още 600 знака трябва да разкажете за какво ще изхарчите парите, ако ги получите. Изпращате и чакате.planini

„Ако бъдете избрани и получите 1000 долара от нас, очакваме от вас да направите всичко по силите си, за да осъществите мечтата си. Успехът зависи от изборите, които правите, но ние гарантираме, че ще сме до вас във всеки един момент, за да ви побутнем и да ви напомним, че имате мечта за сбъдване“, заявяват рицарите на бляновете. Разбира се, за да има пари за мечтите на едни, други трябва да дарят. Така всеки, който има всичко нужно за своите желания, може да дари някакви пари и да сбъдне чуждите.

Вдъхновяващо

Организаторите на инициативата се определят като хора, чиято мисия е да отключат човешкия потенциал и да ни подтикват да посрещаме новите предизвикателства с усмивка. За момента по-малко от 10 човека са се възползвали от програмата за сбъдване на мечти. Един от тях е Брад О’Нийл, който, откакто е на 12 г., иска да се качи с мотора си на толкова високо, че като излети от там, да се приземява с парашут. Три месеца след като е избран за победител, той изпълнява първия подобен скок от земята, пише в. „Телеграф“. Другият късметлия е Раян Магнер. Откакто негов приятел умира от диабет, мечтата му е да събере пари за болестта, изкачвайки най-високата планина в Северна Америка – Денали. След първия опит, в който един от групата се ранява, тази година Раян и приятелите му ще направят второ захождане, което се надяват да е успешно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*