Продукти:
към 300-350 гр пилешки черен дроб
половин ч. ч. ориз
2 яйца
2 гл. кромид
1 връзка копър
майонеза
сол
пипер
Приготвяне:
Сварете дроба, оставете го да изстине и го настържете на едро ренде.
Нарежете лука на полукръгчета и го запържете в мазнината.
В малка тенджера сварете ориза в подсолена вода. След като се свари, отстранете водата с помощта на гевгир.
Яйцата също сварете и настържете.
Салатата се подрежда по следния начин: най-отдолу сложете пилешкия дроб, намажете го с майонеза, поръсете със сол и пипер, сложете запържения лук, а след това ориза и накълцания копър.
Най-отгоре сложете яйцата и още малко майонеза.
Украсете салатата по ваш избор и поднесете.
preubavo….odlicno