Home / Здраве и диети / Рецепта „Чудо“ сваля кръвното

Рецепта „Чудо“ сваля кръвното

Рецептата, която сваля кръвното

Тази рецепта ненапразно е наречена „Чудо“.

Прилагането й оказва благоприятен ефект върху целия организъм и помага при редица здравословни проблеми – подобрява храносмилателната и сърдечно-съдовата системи.

Приготвяне:

За да приготвите рецептата „Чудо“, вземете 8 средно големи скилидки чесън, 1 ч.ч. пчелен мед и 1 ч.ч. натурален ябълков оцет.

Важно е да се сдобиете с качествен оцет!

Единият вариант е да попитате в някой био магазнин, а другият вариант е да си приготвите такъв сами у дома.

сваля кръвното

За сваляне на кръвно

Смесете всички изброени съставки с блендер.

Може, разбира се, и на ръка, но трябва предварително да намачкате чесъна.

Полезната комбинация се използва при високо кръвно, висок холестерол, излишни килограми, хемороиди, стомашни и ставни болки.

Препоръчва се и за предотвратяване на ракови заболявания.

Опитайте и сами ще се убедите колко е ефективна тази рецепта!

Снимка: Pixabay.com

3 comments

  1. Чист пчелен мед, все още може да се намери, но домашен ябълков оцет–малко трудно. Този, който го продават е химия и не струва нищо. Но ще пробвам, благодаря !

  2. ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД – УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ… КОПИРАЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ ДА Е НУЖНО НЯКОМУ! Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме сред "нормалните" , без болки хора. Женицата е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия… и пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат! Ето и рецептата: – два по-големи корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед – сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка. Да се ползва само НЕ-Метална Лъжица!ПЕРИОД 60 ДНИ. Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни… – ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА! СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!"АКО НЕЩО НЕ Е ЯСНО ЕТО ТЕЛЕФОНА-0895158337.!!!!!!МОЖЕ ДА СЕ ВЗИМА ПРОФИЛАКТИЧНО НА 1 ГОДИНA ЕДИН ПЪТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА!!!!!!!!!!!!!Ако има направено химиотерапия или операция звънете на посочения телефон по-горе за повече информация!!!!!СЪХРАНЯВА СЕ В ХЛАДИЛНИК!!!-ПОВТАРЯ СЕ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ПЕРИОД 30 ДЕНА!!!И ТАКА ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГОДИНА!!!!!! МЕДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОТ ПОЗНАТ ПЧЕЛАР ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ 100%!!!!!В рецептата с джиндифила се добавя още -СОК ОТ 3 ЛИМОНА ЗАЕДНО С КОРАТА ИЗСТИСКАНИ НА СОКОИЗСТИСКВАКА И ТАКА ПРИ ВСЯКО ПРАВЕНЕ!!!

  3. Даниела

    Не е посочено как се приема,дозировката и колко време е необходимо за да подейства.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*