Home / Любопитно / Разкрити са позорните тайни, които Кейти Пери крие в гардероба си

Разкрити са позорните тайни, които Кейти Пери крие в гардероба си

Певицата, която предпочита умерената провокация, има и своите слаби моменти

 

Докато се ровихме из интернет, попаднахме на засекретен снимков материал, който ни предлага една по-различна гледна точка за кариерата на атрактивната брюнетка Кейти Пери. Изпълнителката на Part Of Me съвсем не е това, което ние си мислим, че е.

Ето някои от най-забележителните тайни на Кейти Пери, които се появиха:

Усмихната Кейти, усмихнат Елмо – а дали е така? Запознати разказват, че когато Пери се появила на Улица Сезам през 2010 г., тя изведнъж станала доста раздразнена и хвърлила горещо кафе в лицето на Елмо. Причината за внезапната й нервност все още не е уточнена. Веднага след инцидента популярният Мъпет е приет в болница с изгаряния от втора степен. Говорителят на Пери тогава заявява, че певицата не е отговорна за нараняванията на Елмо.

Не са много феновете на Пери, които знаят, че преди да удари джакпота като поп изпълнител, Кейти е записала албум с евангелски песнопения под истинското си име Кейти Хъдсън. Това, което още по-малко хора знаят, е, че преди евангелския Пери записала цял албум с полка.

Според мълвата, когато Пери започва да излиза с вече бившия си съпруг – британския комик Ръсел Бранд – тя всъщност е убедена, че той е бил член на популярната през 60-те години група „Бийтълс“. „Преди мен той е бил женен за жена с един крак.“, казва тя пред интервюиращия, очевидно бъркайки Бранд със сър Пол Маккартни.

Съществуват обвинения, че реалният глас на Кейти Пери е пълна катастрофа и няма нищо общо с онова, което са чували милионите й фенове по света. Според някои непотвърдени твърдения той е преработен с Auto-Tune и други подобни трикове. Има и по-зловещи слухове, в които се казва, че гласът на Пери е непроменен, но всъщност е откраднат от красива принцеса русалка.

Човек ли е Кейти Пери? Има много теории в тази насока. Твърде много, за да бъдат изброени тук, но акцентите са:  робот, извънземна и получовек-полукотка. Може би най-необичайният разказ е, че Пери всъщност е зла вещица, която е приела човешки образ, за да зомбира с гласа си човечеството.

Много знаменитости се подлагат на необичайни диети и здравни ритуали, за да се поддържат във форма. Кейти Пери определено спазва една от най-странните диети. Запознати съобщават, че певицата яде котенца. Най-малко една дузина пресни, очарователни, малки котенца на ден поглъща брюнетката заедно с козината и опашката. Предполага се, че това е причината, поради която косата на Кейти винаги изглежда толкова блестяща и сияеща.

 

Ние всъщност харесваме Кейти Пери, затова си позволихме да се пошегуваме. Веселите коментари са предизвикани от снимките, които открихме в Google и нямат нищо общо с действителността.

Маруся Ангелова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*