Home / Хороскоп / Раците постигат целите си, Везните да степенуват ангажиментите си

Раците постигат целите си, Везните да степенуват ангажиментите си

Седмичен хороскоп за периода 11 – 17 декември

ОВЕН

Разрешавайте възникналите дребни недоразумения в отношенията си с половинката. Контролирайте прекомерната си критичност към близките.

ТЕЛЕЦ

Колкото по-толерантно се държите с хората около вас, толкова по-малка е вероятността да се сблъскате със сложни ситуации. Не пренебрегвайте здравето си.

БЛИЗНАЦИ

През седмицата не се противопоставяйте на събитията, а се постарайте да работите за овладяване на обстановката. Уважавайте мнението на близкото си обкръжение.

РАК

Не злоупотребявайте с доверието, гласувано ви от половинката. Отличната концентрация ще ви позволи да се отдадете zodii sedmichen horoskopна набелязаните цели и да постигнете завидни резултати.

ЛЪВ

Ще се справите страхотно с многобройните си текущи отговорности, които се увеличават буквално лавинообразно. На този етап от време е важно да се погрижите за емоционалното си равновесие.

ДЕВА

Около средата на посочения период е изключително важно да проявите съобразителност, благодарение на която ще си спечелите уважението и подкрепата на близките си. Влиятелна особа ще ви помогне за решаването на важен проблем.

ВЕЗНИ

Премахвайте навреме възникващите проблеми от битов характер. В края на седмицата се опитайте да степенувате ангажиментите си с цел подобряването на семейната атмосфера.

СКОРПИОН

Добре е да реагирате със завидно спокойствие на новините, които достигат до вас. Не искайте невъзможното от интимната половинка. Обърнете по-специално внимание на здравето си.

СТРЕЛЕЦ

Най-младият член на семейството ще ви поднесе приятна изненада. През почивните дни не поемайте големи обещания, защото те ще ви вържат ръцете.

КОЗИРОГ

Приятел, бивш колега или роднина ще ви искат пари. Не давайте пари назаем! Заложете на активните спортни занимания, защото те ще ви предпазват от натрупването на стрес.

ВОДОЛЕЙ

Пазете се от здравословни неразположения. Почивайте пълноценно. Не се претоварвайте по повод приготовленията за настъпващите коледни и новогодишни празници.

РИБИ

Опитайте се да действате конкретно и последователно, когато става въпрос за постигането на набелязаните цели. Не отказвайте отправената ви покана за прекарване на свободното време.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*