Home / Любопитно / Призрак на загинала стюардеса спаси живота на десетки пасажери в Тайланд

Призрак на загинала стюардеса спаси живота на десетки пасажери в Тайланд

Една история, която ще ви накара да настръхнете…

призрак

Призрак спаси хора при самолетен инцидент

Ако вярвате в съществуването на загадъчни същества, тази история е за вас. Призрак на загинала стюардеса спаси живота на десетки пътници в Банкок, Тайланд.

След като самолет на тайландската авиокомпания е излетял от Китай, е трябвало да се приземи спешно на летище в Банкок заради повреда. Част от пасажерите пострадали доста сериозно, тъй като самолетът излязъл от пистата. Те изпаднали в шок поради съществуващата опасност въздухоплавателното средство да се запали. Всички се насочили към аварийните изходи, но някои от тях паднали в морето от блъскащи се хора. Точно тогава се появила стюардеса, облечена с тайландски дрехи, и помогнала на пострадалите да напуснат самолета. Загадъчната дама ги успокоила, че всичко ще бъде наред. Евакуацията приключила и всички били спасени. Странното е, че след минути тя е изчезнала и никой повече не я видял.

Любопитен факт е, че по традиция стюардесите от тайландските авиолинии обличат национални униформи, след като самолетът излети. Малко преди да кацне, те отново обличат униформите на съответната авиокомпания. При разследването станало ясно, че по време на инцидента всички стюардеси са били облечени prizrakв униформи на авиокомпанията.

Специалисти, които изследват различни мистерии, твърдят, че въпросният призрак е на жена, загинала в самолетна катастрофа през 1998 година. Тогава тя е работила като стюардеса…

loading...

One comment

  1. Напълно възможно

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*