Home / Споделено / Превърнаха ме в истинска робиня

Превърнаха ме в истинска робиня

Здравейте! Казвам се Анка и желая да споделя с вас подробности за робския си живот, надявайки се да ми олекне поне малко.

Разводът на моите родители ме остави без майчина любов и бащина закрила. Останах да живея при баба си и дядо си, които обаче ме ненавиждат. Според тях синът им не им обръща толкова внимание, откакто аз съм се родила. Точно затова ме превърнаха в истинска робиня.

За да помогнат на любимата си дъщеря, баба и дядо гледат и нейните деца, но на мен оставят да се грижа за тях… На 15 години съм, а се налага да бъда като майка за братовчедите ми, които са на по 5 и 8 години, без аз самата да съм познала какво означава майчинска любов.

Целият ми ден се върти около прищевките на старците и братовчедите ми. През лятото, когато не съм на даскало, цяла сутрин гоня малките деца и гледам да не се наранят или да счупят нещо, тъй като после на мен ми пилят на главата. После, когато най-после ги приспя за следобеден сън и успея да хапна малко, се налага да чистя и подреждам къщата на баба и дядо, тъй като те смятат, че това е мое задължение. Превърнах се в истинска Пепеляшка.

Заради всичко това не ми остава време да се подготвя добре за училище. Когато през учебната година имам нужда от време, за да уча, баба ми се троска и ми казва, че от мен и без това няма да стане нищо повече от една слугиня. Всичко това ми тежи и затова искам да уча и да се махна от тази къща. Нямам никакви приятели, нито любов…

Уважаеми читатели, можете да ни изпратите своята тъжна, весела или поучителна история. Ние ще я публикуваме в сайта Prekrasna.bg.
Пишете ни на e-mail info@prekrasna.bg
споделяне в социални мрежи

 

loading...

3 comments

  1. Mila mnogo iskam da ti pomogna s kakvoto bih mogla,ako iskash i imash vreme pishi mi na skaipa neli.nikolova61 !!! Ako imash telefon zvanni na 0889926103,

  2. Потърси баланс при родителите си…Ако не при единия -то при другия!!! Всеки от тях носи отговорност-до като ти не навършиш-18-години! Не е нужно да гледаш чужди деца-та били те и братовчеди…Помощ и човещина -ДА! Но не и човешка немислима за твоите години работа,която неминуемо-ще те застигне в един период от твоя живот…НО НЕ И СЕГА…Малка си,но не и малолетна-за да не си търсиш правата-ИМАШ ГИ !!!Главата вдигни и потърси помощ и от фондации и от МВР и от родителите си преди всичко…Не е нужна тази саможертва- в името на себе/унищожението…Поздрави!!!

  3. марияна любенова

    Мило момиче,набери телефон 112 и поискай помощ и закрила.Агенцията за закрила на детето ще си свърши работата и ще ти помогне.А бабата и дядото ще си понесат наказанието,ако се докаже,че те експлоатират .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*