Home / Хороскоп / Практични съвети за всяка зодия (част 1)

Практични съвети за всяка зодия (част 1)

Овен
Овните са естествено активни и живи хора. Хубаво ще е ако можете да поддържате темпото им и да вървите в крак с тях. Те обичат честните хора. С тях може да бъдете себе си, но не е добра идея да сте прекалено откровени. Ако обичате Овен, то ще ви се наложи да покажете цялата страст, на която сте способни, и всичкия ентусиазъм, който притежавате.

Съвет
Избягвайте да казвате на хората от тази зодия, че грешат, дори и да е така. Всяка подобна декларация може да предизвика буря в чаша вода. Овните са много верни и страстни любовници. Ако ги ревнувате безпричинно, това е все едно да допуснете кислород до огъня, който тлее в тях. Не си позволявайте да флиртувате в тяхно присъствие. Изключете от съзнанието си всякакви геометрични фигури, като любовни триъгълници или четириъгълници, защото това би означавало да кажете предсмъртното си желание…

Телец
Стабилни и надеждни, Телците предпочитат хора, които могат да се реализират и да растат заедно с тях. Ако имате партньор Телец, трябва непрекъснато да им повтаряте колко умни и красиви са. Лукс, пари, произведения на изкуството, художествени сбирки и соарета – ако не обичате всичко това, по-добре не си губете времето с тях. А ако сте мъж и половинката ви е Телец, бъдете готови да похарчите цяло състояние за капризите й. Тя, естествено, ще ви се отплати стократно за грижите, които полагате за нея.

Съвет
zodii-300x286Телците не губят самообладание лесно (в действителност може да прекарате целия си живот с тях и все още да не сте усетили някакъв живец в тези сериозни, но добродушни хора). Не бъдете агресивни, не настоявайте, защото ядосаният Телец може да бъде истинско бедствие. Ако ви обичат, то любовта им ще е собственическа, а на моменти направо обсебваща.

Близнаци
Това са високо интелектуални и гъвкави хора. Ако имате партньор Близнаци, бъдете готов да отговорите на интелектуалните провокации и изисквания, които те ще имат. От вас се иска да упражнявате ума си, да не сте прекалено досадни и да имате чувство за хумор. Бъдете по-комуникативни с тях и ако сте добър в това, няма и да разберете как часовете се изнизват неусетно, докато се държите за ръка и се гледате влюбено.

Съвет
Близнаците обичат да правят много неща по едно и също време, така че ако сте от типа, който търси стабилност, може да останете разочаровани. Подобно на Овните, Близнаците ще изискват от вас да спазвате ритъма им, тъй като те са неспокойни и се нуждаят от постоянна промяна в живота. Трябва да се опитате да приемете постоянно променящите се Близнаци, иначе връзката ви ще бъде обречена на провал.

Рак
Направете всичко възможно да се адаптирате към постоянно променящите се настроения на Раците. В един момент те могат да се смеят и наслаждават на живота заедно с вас, а в следващия – да се нацупят и да мълчат с дни. Трябва да сте готови да фиксирате непостоянните им настроения почти всекидневно. Раците са като вълните на океана – абсолютно колебаещи се. Така че, ако имате достатъчно търпение и готовност за романтични изненади, това ще е само във ваша полза.

Съвет
Раците са много чувствителни и лесно могат да се почувстват наранени. Не си играйте с техните емоции и чувства. Те са като приливи и отливи, които могат да ви отнесат. Хората от тази зодия имат емоционални връзки дори и с неодушевени предмети, така че не ги молете да изхвърлят овехтели капачки, билети от кино или други ценни сувенири. Такива неща имат специално значение за тях. Трябва да разберете, че Раците са с меко сърце и са уязвими. Не ги наранявайте безпричинно.

Лъв
Ако имате партньор Лъв, уважавайте неговите величествени маниери. Приемете го като царствена натура с всичко, което произтича от това. Ненапразно казват, че лъвът е Кралят на джунглата. Това е знак на шоумен, така че ако вашият любим прави всичко в Гранд стил, примирете се. Едно дребно ласкателство може да го накара да мърка доволно, докато пренебрежението ще го провокира да покаже острите си нокти.

Съвет
Никога не наранявайте егото на Лъва! Гордост и суета са само част от неговата царствена същност. Лъвът е слънчев знак и не обича хората, които са мрачни и депресирани, затова се усмихвайте дори и когато плачете. Оставете на Лъва да поеме отговорността и да премахне всички притеснения от живота ви. Гарантирам ви, че той ще се справи без проблем.

Дева
Девите са много методични и имат голямо чувство за дълг. Въпреки това, те са слепи за собствените си грешки. Така че, ако имате партньор Дева, наблегнете повече върху техните качества. Проявявайте голям и непрекъснат интерес към онова, което правят, и ще осъзнаете, че те ще излязат от пътя си, за да ви помогнат. Разчитат и ценят повече начина, по който мислите, а не как изглеждате. Девите могат да превърнат дори един неуспех във фиаско и да спечелят от провала така, както само те умеят.

Съвет
Не искайте от срамежливата Дева да стои в светлината на прожекторите или в центъра на сцената, освен ако нямат някаква лична изгода от това. Те са резервирани по природа. Девата ще има тайни от вас, които никога няма да разкрие, а ако случайно узнаете нещо, което би могло да ви нарани или да ги дискредитира, то те ще направят всичко възможно, за да се реваншират, да ви утешат и да забравите. Това са хора, които за нищо на света не биха искали да се опетни общественият имидж, който имат.

Очаквайте скоро и за останалите зодии! 

One comment

  1. Вярно е вси4ко такива са овните.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*