Home / Споделено / Потъпках своите принципи: Изневерих на мъжа си във влака и сега не знам какво да правя!

Потъпках своите принципи: Изневерих на мъжа си във влака и сега не знам какво да правя!

Здравейте.

Бих искала и аз да споделя нещо, което ме мъчи и открадна съня и спокойствието ми.

Знам, че човек каквото си направи, друг не може да му го направи.

Никога не съм предполагала, че ще изпадна в такава ситуация…

Имам мъж, с когото сме вече 8 години заедно. Нямаме никакви проблеми, той ме обожава, никога не ми е повишил тон. Никога нищо лошо не съм видяла от него. По принцип съм жена, която държи на човека до себе си и съм твърдо против изневерите, но дяволът като си няма работа…

Другото, което искам да уточня, е, че имам дете от друг мъж, а той го отгледа като свое. Той самият няма деца.

Един ден просто се прибирах от моя край с влак и се запознах с един мъж. На пръв поглед – нищо особено, но пътят беше дълъг и той носеше пиене. Почерпи мен и другите пътуващи. Заформи се готина компания – приказки, майтапи… Дотук добре, но аз като пия, ме избиват хормоните.

Двамата отидохме в тоалетната да пушим и там му налетях. Той като мъж не се дърпаше… После си разменихме телефонните номера и се разбрахме да се чуем на следващия ден…

След като мина ефектът от алкохола, се срамувах много от себе си и това, което бях направила! Бях потъпкала много свои принципи!

Ще го нарека „Мишо”.

Той ми звънна, както се бяхме разбрали. Много мислих дали да му вдигна, но той настояваше пак и пак. Накрая вдигнах и си уговорихме среща. Съответно всичко мина прекрасно – разходка, хапване, пийване, както си му е редът и после да довършим това, което започнахме…

изневерих

Изневерих на мъжа си

За първи път изневерих на мъжа си… Мислех, че ще ми е гадно, че няма да мога да го погледна в очите, но истината е, че ми хареса и не спряхме дотам. Имаше втора, трета, четвърта среща

Мишо знаеше, че съм семейна, но и за двама ни не беше нищо сериозно… Но нещата започнаха да се задълбочават – поне за мен. Усещах как започвам да хлътвам, че той е всичко, за което съм мечтала в живота си. Опитах да се спра, но тогава Мишо започна да ме натиска и разбрах че е взаимно…

Вече четири месеца се срещаме и всичко е повече от прекрасно. Но… винаги има но… Започнах да бягам нощем от вкъщи, за да сме заедно и сутрин се прибирам преди да усетят, че ме няма. Чувствам се като ученичка! Влюбена до уши и тази тръпка, че може да ме хванат.

Мишо ме запозна с всички негови близки, дори с майка си и тя е наясно с всичко.

Сега започват да ме притискат да си събирам багажа и да ходя при Михаил, а никой не знае аз как живея. Моят мъж не го заслужава и знам, че без мен ще полудее. Не искам да му причиня това! Той ми дава всичко – сигурност и спокойствие.

Знам, че няма да ме остави, минали сме през толкова трудности заедно… Той е тих, спокоен, домошар, а Михаил е пълна негова противоположност – луд и непредсказуем, купонджия, всичко, което съм търсила в един мъж.

Сега съм толкова объркана и не знам какво да правя. Искам и двамата, не искам да нараня никого.

Ако можех да се клонирам… Те са двама, а аз – една…

Сърцето иска единия, разумът – другия.

С единия имам стабилност и сигурност, с другия – не знам какво да очаквам, но пък е това, което цял живот съм търсила. Разкъсана съм на две и не знам какво да правя.

Това е моята драма. Знам, че няма кой да ми помогне, аз трябва сама да реша, но толкова трудно никога не ми е било.

Моят мъж и до днес се държи с мен така добре, както и първия ден – целува ме, прегръща ме, не пропуска да ми каже, че ме обича и винаги ме кара да се чувствам специална и желана.

Но нещото, което ми липсва, ми го дава Михаил, а не мога да продължа така…

Дивата пантера

Снимка: Pixabay.com

Можете и вие да изпратите своята история във Фейсбук и ние ще я публикуваме.

5 comments

 1. Ивелина Парашкевова

  Толкова ти е акъла! И то във влака… Боже мили.. Че не можа да намериш, някое по-подходящо място, ами във влака и то в родното ни БДЖ. Само като като знам колко е чисто там и особено в тоалетните, много трябва да си стояла на сухо, за да направиш такава простотия. Направо съм без думи!

 2. Стоянка

  Много е лесно хората да съдят и да дават съвети, докато не попаднат в подобна ситуация. Тогава вече всичко се променя. От много болезнен личен опит давам искрен съвет: Отидете при съпруга си, извинете му се искрено, споделете му какво правите зад гърба му, бъдете искрена и отворена за комуникация с него. Помолете за прошка. Скъсайте спонтанния мъж и се върнете при мъжа си. Той поне истински и постоянно ви обича, такава каквато сте, а не спинатнно. Помислете си реално, ако спонтанния ви е вкъщи и се държи така спонтанно във всичко и с всички, на вас като негова жена това би ли ви харесвало? Ще бъдете ли спокойна ако спонтанно ви изневери с друга във влака? Или ви харесва сега, защото е тръпка, вълнение, забранено? Какво можете да очаквате от един такъв безотговорен мъж? Махнете се от него. Обърнете се към верния другар до себе си, отворете се за него, поканете го спонтанно да направите нещо заедно и вижте колко е прекрасен, споделете се с него, обичайте го! Ще ви се отблагодари стократно! Пожелавам ви успех и да изберете правилния път.

 3. Стоян Попов

  Моя съвет е да си останеш с този който те кара да се чувстваш специална и обичана такива мъже са много добри с купонджията в който си се натискала във влака не е толкова надежден и не ден знаел дали ще се чувстваш с него за мен по добре да си останеш с мъжа който си дълги години послушай ме няма да съжаляваш купоните за временни с обичта е завинаги.

 4. Ти си си търсила белята и си я намерила сега оплакваш ли се или се хвали!?

 5. Мариела

  Като първа стъпка ви препоръчвам разговор с православен свещеник – той ще ви обясни как да постъпите, пост, Изповед и Причастие. Господ всичко вижда и ако поискаме искрена прошка и се разкайваме за греховете си, помага да видим най-правилния път.
  Ако тези неща са ви чужди, моят личен съвет, от чисто човешка гледна точка, е: Ако имате брак с мъжа си, съветвам ви или да останете само с него, или да бъдете честна с него и да поискате развод. Винаги можете да останете приятели, ако той пожелае това. Най-важното е да бъдем смирени и да не избягваме последствията от грешките си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*