Home / Хороскоп / Овните са разсеяни, Рибите търсят вдъхновение

Овните са разсеяни, Рибите търсят вдъхновение

Седмичен хороскоп за периода 30 май – 5 юни

ОВЕН (21 март – 20 април) През тази седмица ще сте разсеяни, тъй като сте замечтани за бъдещето. Нужно е да стъпите малко и на земята. Това ще ви се отрази положително, като така няма да сгрешите с взетите от вас решения за действие. Тази задача няма да ви се стори лека и затова ще сте непрекъснато раздвоени между настояще и бъдеще.
ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) През предстоящия период ще съумеете да намерите какво точно ви трябва в живота и за какво наистина си заслужава да се борите. Ще си направите нужния анализ на себе си и допусканите грешки, за да ги избегнете в бъдеще.
БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) През тази седмица ще трябва здраво да запретнете ръкави, тъй като досегашното ви избягване на отговорностите вече ви застигна. Сега е моментът да свършите всичко, без да се колебаете. И тъй като сте разсеяни по природа, съставете си план и го следвайте.
РАК (22 юни – 22 юли) През тази седмица ще успеете да донесете повече щастие във всекидневието на околните. Възможността да доставяте радост ви прави щастливи и вас самите. Забавлявайте се с приятелите, като също така приемете и работата си като забавление, за да не чувствате толкова преумората.
ЛЪВ (23 юли – 22 август) През тази седмица във вас ще се борят две същности – тази на рационалното и тази на чувствата. Принципно при вас в повечето случаи надделява първото, но звездите ви съветват да се отдадете и на емоциите. Едва тогава ще усетите разликата.
ДЕВА (23 август – 22 септември) Благодарение на високата ви самооценка за себе си и през тази седмица ще постигнете много. Любовта на околните към вас още повече благоприятства вече споменатото да се случи. Все пак гледайте на живота по-трезво, за да не останете прекалено изненадани по-късно.
ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) През тази седмица звездите ви съветват да забравите за навика си да се затваряте в себе си, когато стане напечено. По този начин не си помагате. Изправете се срещу страховете си и те сами ще избягат. Намерете опора от страна на близките си и те с радост ще ви помогнат.
СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Седмицата за вас ще премине като за шестица. Не случайно е така, защото ще се справите с всичко, което ви се изправи на пътя. В същото време трябва да сложите точка на непрекъснатото ви съревнование с колегите, тъй като вече сте се доказали.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Обкръжението ви през тази седмица няма да оцени подобаващо вашата искреност. Не е случайна фразата, че “истината поражда омраза”, затова помислете преди да “изстреляте” нещо, тъй като може да е обидно за другите. Седмицата ще е разноцветна за вас.
КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) През този период не си позволявайте да си губите времето в незаслужени почивки. Действието е онова нещо, което ни помага да намерим разнообразието, новото и прекрасното, затова сега сте на ход вие.
ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) През тази седмица ще се изправите срещу проблемите си както в работата и в личен план, така и срещу конкретни хора, които ви предизвикват. Сега ще съумеете да им покажете, че сте много повече от тях.
РИБИ (20 февруари – 20 март) Отношенията ви с останалите през тази седмица ще са прекрасни. Ще се срещнат и такива личности, с които просто не си допадате, но за щастие просто ще ги пренебрегнете. Нужно ви е вдъхновение. Затова го потърсете в любовта и там ще намерите разковничето.

Хороскопът е подготвен от Боян Георгиев
сподели бутон

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*