Home / Хороскоп / Овните са под силен стрес, Раците се радват на красива любов

Овните са под силен стрес, Раците се радват на красива любов

Вашият хороскоп за периода 16-22 март 2015 година

Овен – В средата на периода ще комуникирате трудно с всички – това ще се дължи на стреса, на който сте подложени през тия дни. Мобилизирайте се и направете всичко по силите си, за да не се превърнете в жертва на стреса.

Телец – Ще възникне неловка ситуация – не се притеснявайте, а погледнете от забавната страна на нещата. Направете нужните усилия, за да внесете разнообразие в заниманията си. Пътувайте повече.

Близнаци – Не приемайте драматично ината, който демонстрира вашата половинка. Мнозина от Близнаците ще отправят поглед към старо приятелство.

зодия ОвенРак – Връзката ви с половинката е стабилна. Не се вълнувайте от затрудненията – всичко ще си дойде на мястото. На този етап от време приоритет за вас ще имат децата.

Лъв – Средата на периода е подходяща за коригиране на допуснати грешки. Планирайте правилно ангажиментите си, защото имате нужда и от почивка. Не давайте пари назаем.

Дева – Обмислете внимателно предстоящото пътуване. Изяснете целите си в личния живот. Погрижете се за укрепването на здравето си. Не допускайте да бъдете обсебени от съмнения.

Везни – Вярвате ли в себе си, малко вероятно е да имате затруднения в отношенията с прякото си обкръжение. Направете усилия, за да стабилизирате положението си в материалната сфера.

Скорпион – Моментът не е особено подходящ за осъществяването на пътуване, тъй като ще трябва преди това да се справите с редица отговорности. Здравето ви е стабилно – не го подкопавайте.

Стрелец – Не давайте обещания, с които не възнамерявате да се съобразите. Приятели или членове на семейството ви ще бъдат благодарни за оказана безкористна финансова помощ.

Козирог – Интимната ви връзка ще зависи от вашата готовност да направите съответните компромиси. Мнозина от родените под този знак ще се радват на жизненост и ентусиазъм.

Водолей – До средата на периода ще имате стабилност в материално отношение. Доброто ви настроение ще действа заразително на всички от прякото ви обкръжение. Здравето ви е стабилно.

Риби – От твърде изключителна важност за вас е да стабилизирате здравето си. Ще получавате поощрения от роднина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*