Home / Любов / Околосветското пътешествие на една булчинска рокля (СНИМКИ)

Околосветското пътешествие на една булчинска рокля (СНИМКИ)

Бялата одежда е пропътувала 218 хиляди километра

 

Дженифър Салвидж

Те са двама млади американци, които се запознали благодарение на общото им хоби – пътуването. Джеф и Дженифър Салвидж се обичат и имат една нестандартна идея – той да я снима по булчинска рокля в различни точки на света.

Когато решават, че са родени един за друг, влюбените заминават за Великденските острови, където вдигат сватба. Дженифър не желае да прилича на натруфена кралица във важния ден и избира удобна рокля, с която може да пътува.

Първото си общо решение като семейство Джеф и Джен взимат минути, след като си слагат халките – да обиколят толкова места по света, колкото издържи роклята, като преживяват отново сватбения си ден. Младоженецът има задачата да прави фотосесия на съпругата си навсякъде по света.

Двамата чудаци до момента са обиколили 17 държави, а роклята на булката е пропътула над 218 хиляди километра. Заедно се насладили на Ватикана, Париж, залезите в Египет, непознатите за туристите кътчета на Китай… За Джеф най-трудни били снимките в Нова Зеландия, където сесията била при полет с парапланер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*