Home / Споделено / Обсебена! Не знам как да го изгоня от мислите си!

Обсебена! Не знам как да го изгоня от мислите си!

обсебена Привет, мили хора. От дълго време чета историите тук и реших да ви пиша. Имам проблем, който не мога да реша сама.

Преди около една година в живота ми се появи един много симпатичен мъж – приятел на мои приятели. Тогава тъкмо беше скъсал с гаджето си и страдаше. Когато го видях за първи път, признавам си, много ми хареса. Лошото е, че така и не му показах, че ми допада. По принцип съм си такава – не се доверявам лесно на хората и много мисля нещата. В крайна сметка той се върна при бившата си, но после пак се разделиха. Този път, доколкото знам, окончателно са скъсали и нямат намерение да се събират.

Преди около два месеца си обещах, че повече няма да се интересувам от него. Истината обаче е, че го правя. Постоянно го сънувам, липсва ми.

Не искам аз да съм тази, която ще направи първата крачка. Не искам да го търся, да го питам как е, но мисълта за него ме побърква. Мисля, че съм обсебена от този човек и не знам как да го изгоня от мислите си. Ако някой от вас е минал през подобно нещо, моля да ми даде някакъв съвет!

Ралица, 17 г.

Споделете историята си и може да получите съвет от нашите читатели! Изпратете ни e-mail на info@prekrasna.bg

loading...

One comment

  1. Zlatka Boyadzhieva

    от цялата история не успях да разбера защо трябва да го прогонваш от мислите си? пробвай се да не си толкова срамежлива и да завържеш разговор с него. ако успееш има 2 варианта – да си допаднете или да се окаже, че не е твой тип 🙂 и в двата случая не губиш 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*