Home / Хороскоп / Новата седмица носи пари на Телците, пътувания на Стрелците

Новата седмица носи пари на Телците, пътувания на Стрелците

Седмичен хороскоп за периода 11-17 юли

Овен

Не оставяйте случайните събития, нахлуващи в живота ви, да определят избора ви. Постарайте се да бъдете точни към тези, които ви засвидетелстват нужното уважение. Пазете здравето си.

Овен хороскоп

Хороскоп за зодия Овен и останалите

Телец

До средата на периода подтикът ви за съвършенство ще ви помогне да си осигурите много удобства. Ще имате благоприятна седмица във финансово и здравословно отношение.

Близнаци

Не пренебрегвайте предупрежденията на съдбата. Ще има редица неща, които ще трябва да откриете и използвате разумно. В любовта не бъдете егоисти.

Рак

В живота ви ще нахлуят събития, които ще внесат коренни промени в битието ви. Те ще имат цялостен позитивен ефект върху живота ви. Не бъдете неразумни и прибързани в решенията си.

Лъв

Около средата на периода направете усилия, за да разрешите въпроси, от които зависят доходите ви. Можете да си позволите да започнете ремонти вкъщи, ако ситуацията е благоприятна.

Дева

В края на разглежданата седмица внимателно прилагайте плановете си, които осъществявате с партньора си. Стремете се да побеждавате в живота. Не пренебрегвайте здравето си.

Везни

Не пренебрегвайте изразените недоволства от страна на близките ви. През почивните дни моментът е изключително благоприятен, за да се разделите със старите си вредни навици.

Скорпион

Здравословното ви състояние налага да се обърнете към личния си лекар. Отделете време за любимото си хоби.

Стрелец

Научете се открито да изразявате чувствата, които изпитвате. В началото на седмицата може да направите пътувания, за които отдавна сте мечтали. Периодът е благоприятен за здравето ви.

Козирог

Вслушайте са в съветите, дадени от близките ви, защото това може да ви спести редица лутания и непредвидени грешки. Не предприемайте действия, които могат да ви отдалечат от децата.

Водолей

Опитайте да се придържате към развитие, което ще ви гарантира и солидната подкрепа на колеги, приятели и дори на децата ви.

Риби

Предпазвайте се от промени в личния живот, ако не сте сигурни, че ще ви носят удовлетворение. Съобразявайте се с мнението на околните, но се вслушайте и в потребностите на сърцето си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*