Home / Хороскоп / Невероятно точен седмичен хороскоп за периода 23-29 октомври

Невероятно точен седмичен хороскоп за периода 23-29 октомври

ОВЕН

Първият ден ще е наситен на събития. Не се впускайте да помагате със съвети или конкретни усилия на личности, които не са ви потърсили за подкрепа.

ТЕЛЕЦ

Възползвайте се от шансовете, които ви предоставя съдбата. Не гласувайте доверие, дори и да смятате, че правилно преценявате хората, с които сте заобиколени.

БЛИЗНАЦИ

Ще ви е трудно да се справите със слабостите си, които възпрепятстват постигането на целите ви. Разпределете правилно ангажиментите си.

РАК

Използвайте оригиналните си хрумвания, за да постигате набелязаните цели, без да правите компромиси. В края на zodiyaседмицата внимавайте в материалната сфера.

ЛЪВ

Намерете време за физически натоварвания, които ще ви освободят от натрупания стрес. Здравето ви ще е стабилно, но е добре да подобрите ритъма си на живот.

ДЕВА

В интимно отношение връзката ви ще зависи изцяло от нагласата ви да поддържате хармонични взаимоотношения. Не се преуморявайте с отговорности.

ВЕЗНИ

В началото на периода ще сте изцяло погълнати от ангажименти. Помислете за ефективни методи, чрез които ще успеете да увеличите финансовите си приходи.

СКОРПИОН

До средата на периода ще ви е трудно да откриете баланса във взаимоотношенията си. Здравето няма да ви създава главоболия и ще бъде стабилно.

СТРЕЛЕЦ

Определете точно целите си, без това да е за сметка на останалите ви отговорности. С по-голяма лекота ще се справите с предизвикателствата.

КОЗИРОГ

Изяснете целите си, преди да се впуснете в тяхното преследване. Представители на вашето семейство ще ви подкрепят в личните ви инициативи.

ВОДОЛЕЙ

Може да получите информация, която ще има положителен ефект върху живота ви. Възможно е да постигнете трайно стабилизиране в материалната сфера.

РИБИ

Стремете се към постоянство в преследване на желанията си по отношение на материалните амбиции. Обърнете внимание на здравето си в сезона на есенните грипове.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*