Home / Споделено / Не можеш така да запазиш мира в семейството си

Не можеш така да запазиш мира в семейството си

Омръзна ми да чета колко са гадни жените, които ходят със семейни мъже. Е, и аз имам връзка с такъв, но досега не съм направила нищо, с което да нараня съпругата му или децата му.

Старите хора неслучайно казват, че ако нещо ти липсва у дома, го търсиш навън. Явно и Асен е решил да си попълни липсите. И ако не съм аз, друга ще е. С него се виждаме най-много веднъж седмично, без да демонстрираме връзката си. Не мога да скрия, че ни е приятно и да поговорим. Понякога разговорите ни продължават с часове и ласките остават на заден план. Той е умно момче и общите ни теми са безкрайни.

И сега няма да си позволя да кажа нещо лошо за жена му, макар да съм убедена, че го заслужава. Не знам как е разбрала за нас, обаче ми е обявила странна война. Непрекъснато разправя на мои приятелки и роднини, че нямало да си даде мъжа без бой. Само през трупа й той щял да напусне дома им. А когато ме срещне по улицата, подхвърля подигравки, обижда ме, заплашва ме и се държи като луда.

Аз не искам да се омъжа за него, така ми е добре

Аз не искам да се омъжа за него, така ми е добре

Да си призная честно, и през ум не ми е минавало да се съберем с Асен. С него ми е хубаво, но въобще не мисля за брак. Само че жена му така ме вбесява, че ми идва да го разведа и да го зарежа. Не че го искам, само да й покажа, че не това е начинът да воюваш за половинката си.

Знам, че ще се намерят хора да ме оплюят, но споделям всичко това, защото ми писна от такива „благоверни“ съпруги, които смятат, че притежават мъжете си и само защото са се разписали на някаква хартийка, те са им в кърпа вързани.

Свободната 

Пишете ни и вие на e-mail info@prekrasna.bg

loading...

One comment

  1. Да ти кажа и аз винаги съм се чудила, защо благоверните нападат “ другата жена“, вместо да поговорят сериозно със съпруга си за проблема довел до там, та той да „кръшка“. Защо да го развеждаш, след като нямаш сериозни намерения? Защо да и показваш, че начина да воюваш за половинката си, не става с нападки към “ другата“? Защо трябва да и „отваряш очите“? Аз на твое място бих го зарязала и с удоволствие бих следяла „аферата с поредната“, с тайната надежда съпругата да осъзнае, че не аз или той, или поредната сме виновни. За изневярата на мъжете са виновни съпругите им и за изневярата на жените са виновни съпрузите им, и никой друг!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*