Home / Здраве и диети / Най-точният здравен хороскоп за месец август 2014 година

Най-точният здравен хороскоп за месец август 2014 година

ОВЕН

Ако чувствате, че паметта ви е отслабнала, упражнявайте се да запомняте цифри. Първо прегледайте телефонното си тефтерче, след това го затворете и възстановете мислено колкото може повече номера

ТЕЛЕЦ

Ще изпадате в състояния на раздразнителност, настроението ви е променливо. Опитите на близките ви да ви успокоят, ще се окажат неуспешни. Заложете на бойните изкуства, йогата и оптимизма.

БЛИЗНАЦИ

horoskopИмате нужда от спокойствие и здравословен живот. Използвайте летния сезон, за да се храните с повече плодове и зеленчуци, както и за да практикувате спорт на открито.

РАК

Здравето ви е нестабилно, уморявате се по-лесно от обикновено. Наложете си почивка, разпределете равномерно силите си. Пазете се от домашни инциденти.

ЛЪВ

Склонни сте към прекалена употреба на лекарства, особено на антибиотици и антидепресанти. Преди да посегнете към тях, посетете лекаря и поговорете с него за всичко, което ви тревожи.

ДЕВА

Смятате, че силите ще ви стигнат за всичко, но организмът ви ще напомни за себе си с умора и болки в гърба. Оставете някои служебни и домашни задачи на другите.

ВЕЗНИ

Ходилата ви страдат от горещината и от неподходящи обувки. Направете си медицински педикюр. Пазете дробовете си от замърсен въздух.

СКОРПИОН

Не гледайте телевизия до късно. По-добре почетете няколко страници спокойно четиво или послушайте музика. Не забравяйте, че добрият сън е важен за вас, пише сп. „Здравен журнал“.

СТРЕЛЕЦ

Използвайте обилната си енергия по позитивен начин, иначе тя ще се обърне срещу вас. Отлично ще ви се отрази редовното спортуване – и физически, и психически ще се почувствате по-добре.

КОЗИРОГ

Внимавайте какво ядете – има риск от хранително отравяне. Избягвайте месото и морските дарове. Предпочитайте храни, подложени на добра термична обработка. Пийте повече минерална вода.zodiite

ВОДОЛЕЙ

Имате добър тонус, организмът ви успешно избягва летните вируси. Пазете се от силни емоции, защото здравословните ви проблеми често имат психосоматичен характер.

РИБИ

Имате нужда от допълнителни количества витамин С, за да се справите с атаките на микробите. Най-много ще ви помогнат лимоните – консумирайте ги всеки ден.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*