Home / Хороскоп / На Телците им се дава уникален шанс, Лъвовете имат нужда от нов план

На Телците им се дава уникален шанс, Лъвовете имат нужда от нов план

Хороскоп за вас и вашите близки за периода 23 март – 29 март

Овен – Не проявявайте колебание, особено като ви се предоставя уникална възможност да разгърнете способностите и фантазиите си. Направете всичко полезно, за да бъдете максимално организирани и постоянни.

Телец – Повечето от вас ще имат редкия шанс да започнат развитие на изцяло нова основа, което ще подобри материалното ви състояние, а също така и настроението ви. До средата на този период очаквайте предизвикателствата.

Близнаци – Ангажиментите ви ще са многобройни – особено ако през изминалите дни сте поставили начало на нещо ново. Обръщайте внимание на всички детайли, които ще ви спестят неприятности.

Рак – Действайте с по-голяма увереност, дори да ви се струва, че ви липсва нужният опит. Не си позволявайте безразлично отношение към застигащите ви събития, за да успеете в начинанията

Телец хороскоп

Зодия Телец

си.

Лъв – Направете преоценка на материалното си състояние, тъй като така ще можете да планирате вашите предстоящи ходове. Около средата на периода е нужно да внесете равновесие в емоционалния си свят.

Дева – Ако повдигнете самочувствието си, ще сте на ръка разстояние от постигането на набелязаните от вас цели. Не търсете признание от децата, защото овациите малко ще закъснеят.

Везни – В края на периода се постарайте да сложите под пълен контрол чувствата и действията си, защото само по този начин ще се справите с вашите текущи задължения и ще ви остане нужното време за релакс.

Скорпион – Постарайте се да бъдете максимално ефективни и последователни в изискванията си към близки и приятели. През почивните дни мнозина от вас ще са склонни на щедрост, която ще доставя радост.

Стрелец – Моментът е изключително подходящ за засилване на близостта ви с интимната половинка и по-младите представители от семейството. Мнозина от вас ще се чувстват уязвими в емоционално отношение.

Козирог – Част от вас ще се колебаят коя житейска посока да поемат, което до някаква степен ще се дължи на факта, че животът ви не крие чак толкова изненади. Но най-важно е здравето – погрижете се за него.

Водолей – В началото на посочения период е малко вероятно да се сблъскате с непреодолими затруднения, особено ако сте взели всички необходими мерки. Седмицата ви вещае здраве.

Риби – Постарайте се да следвате отлична вътрешна дисциплина и организация, с която ще постигнете стабилността, от която се нуждаете на този етап от време.

loading...

3 comments

  1. Didi Petrova

    Az nqmam kakvo poveche da kaja 🙂

  2. Sashka Ivanova

    mmmmm DA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*