Home / Здраве и диети / На какво да обърнем специално внимание през април, за да бъдем здрави?

На какво да обърнем специално внимание през април, за да бъдем здрави?

Овен

Възможни са проблеми с отделителната система. Следвайте стриктно назначеното лечение, за да избегнете формирането на камъни в пикочния мехур и бъбреците и натрупването на токсини.

Телец

zodii_oven_telecТози месец избягвайте консумацията на кафе, чай и алкохол. Вечер си лягайте по-рано, след като сте изпили чаша отвара от лайка или портокалов цвят. Важното е да запазите тонуса си.

Близнаци

За страдащите от чернодробни заболявания ще настъпи облекчение от средата на месеца. Направете си контролни изследвания на кръвта.Пазете се от болести, предавани по полов път.

Рак

Категорично подобрение на здравословното ви състояние. След период на голяма умора и болести ще можете да възстановите силите си. Все пак не прекалявайте с нищо.

Лъв

В добра форма сте, бързо се възстановявате след усилия. Не щадите силите си, но те сякаш са неизчерпаеми и удивлявате всички с мощната си енергия.

Дева

Радвате се на баланс между физическата си форма и психическото си състояние. Имате добра нервна издръжливост. Ако сте разумни, ще можете да запазите това равновесие.

Везни

В началото на месеца ще ви липсва търпение, лесно ще губите контрол над настроенията си. Бъдете внимателни на волана. Има опасност от възобновяване на алергии, мигрена или ставни болки.

Скорпион

През този месец ще настъпи краят на малките ви здравословни проблеми. Налага се да преразгледате еднообразния си начин на хранене и да включите повече зеленчуци в менюто си.

Стрелец

Пийте много вода. При запек избягвайте лаксативите и помислете за подходящи билки. За редовен стомах ще ви помогнат и упражненията за коремните мускули.

Козирог

Злоупотребата с мазни и сладки храни ще ви докара не само излишни килограми, но и рискове за здравето на сърдечносъдовата система. Бъдете бдителни!

Водолей

Здравето на тялото ви зависи от вашия дух. Грижете се за психическото си равновесие, за да не стигнете до психосоматични оплаквания, пише сп. „Здравен журнал“. Спете достатъчно и избягвайте черните мисли.

Риби

Леки смущения в дейността на надбъбречните жлези ще предизвикат умора и сексуални проблеми. За да не стигнете до това, спазвайте добра хигиена на живот и не прекалявайте с нищо.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*