Home / Хороскоп / Много точен седмичен хороскоп за 9-15 октомври

Много точен седмичен хороскоп за 9-15 октомври

ОВЕН

Огромна част от вас ще бъдат с изострена чувствителност, което може да ви превърне в по-сантиментални от обикновено. През този период е възможно да се влюбите неочаквано.

ТЕЛЕЦ

Имате желание да възстановите изгубената хармония в отношенията си с половинката и другите членове на вашето семейство. Обърнете специално внимание на здравето си.

БЛИЗНАЦИ

Предприемайте пътуване, което ще отвори нови възможности. Не се лишавайте от предложените ви улеснения, дори и да ви се струва, че те са излишни в този момент.

РАК

Недоброжелатели ще ви поставят в неблагоприятно положение към конкретна особа, която ви е подала ръка. Освежете външния си вид.

sedmichen horoskopЛЪВ

Добре да се допитате до близките си по отношение на семейните си проблеми. Не губете индивидуалността си. Не пилейте твърде много средства за дрехи или вещи.

ДЕВА

Не се нуждаете от неотлъчното присъствие на половинката си – дайте й повече свобода. Истински дълбоките ви чувства няма да ви позволят да допуснете грешка.

ВЕЗНИ

Важно е на този етап да проявите благородство, защото само така ще успеете да овладеете някои неблагоприятни ситуации.

СКОРПИОН

Изневиделица на пътя ви ще се появят трудности. В края на седмицата е особено важно да проявите любознателност към делата на близките си. Бъдете изключително деликатни.

СТРЕЛЕЦ

Когато разговаряте с близките си, не заставайте на твърди позиции, тъй като това ще ви лиши от възможността да лавирате. През почивните дни е добре да отдъхнете пълноценно.

КОЗИРОГ

Имате нужда от пълноценен отдих, за да се откъснете поне за кратък период от време от стреса. Заобикаляйте се с хора, които държат на вас.

ВОДОЛЕЙ

Близките ще ви измислят занимания, които имат успокояващ ефект върху вас. Не предприемайте действия, които ще затруднят семейните взаимоотношения.

РИБИ

Постигнете желанията си, без това да задължава по някакъв начин близките ви. Не прекалявайте с работата. Здравето ви през периода ще бъде стабилно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*