Home / Хороскоп / Любов, кариера и здраве според африканския хороскоп

Любов, кариера и здраве според африканския хороскоп

Африканският хороскоп използва древни символи

Африканският хороскоп се е предавал от уста на уста поколение след поколение. За да определи типичните качества на всеки според рождената му дата, той използва древни символи, които са основата на африканската култура и традиции. Нека се отправим на едно истинско сафари, за да разгадаем значението на всеки от 12-те типажа.

ОТ 4 ЯНУАРИ ДО 3 ФЕВРУАРИ

БАОБАБЪТ

Благоприятен ден: четвъртък
afrikanski horoskopЕлемент: въздух
Силно сетиво: обоняние

Подобно на дървото, което е ваш символ, вие сте стабилен и много силен човек. Заради честността и разума ви хората търсят и разчитат на съветите ви. Смели сте и имате силно развито шесто чувство. Умеете да прецените точно околните.

Любов и приятели

Вашето най-съкровено желание е да изградите стабилна и дълготрайна връзка. Затова отделяте достатъчно време, за да опознаете добре другия, преди да се обвържете. Вие сте доказано лоялни към своите приятели, които никак не са малко.

Работа

Стремежът ви да получите общественото одобрение ви кара да работите здраво, за да успеете. Макар често да сте късметлии, предпочитате да разчитате по-скоро на качествата си, отколкото на случайността, за да постигнете целите си. Понякога обаче ви липсва вяра в собствените сили и не успявате да изпъкнете.

Жизнена сила

Често пъти ви обзема боязън, защото трупате в себе си стрес, от който не успявате да се отървете. Заради напрежението, на което сте подложени, много пъти се проявявате като твърде праволинейни и затворени в себе си. Трябва да се научите да си почивате, да разпускате сред природата или със спорт. Определете си време само за себе си.

ОТ 4 ФЕВРУАРИ ДО 5 МАРТ

КЕХЛИБАРЪТ И СРЕБРОТОafrikanska astrologiya

Благоприятен ден: сряда
Елемент: въздух
Силно сетиво: зрение

По природа вие сте нежни и чувствителни, умеете да изслушвате, да успокоявате и да съветвате… макар че не се поддавате лесно на опитомяване! Хората ценят високо вашето чаровно присъствие. Способни сте да омаете всеки.

Любов и приятели

Съблазнители по душа, имате навик да държите около себе си многобройни ухажори. Толкова много обичате промяната и да откривате нови неща, че предпочитате да избягате надалеч в мига, в който любопитството ви е задоволено. Ето защо се нуждаете от силен партньор до себе си, който е самоуверен, на когото се възхищавате и който уважава свободолюбието ви.

Работа

Интелигентни и изпълнени с идеи, вие трудно издържате на монотонността на ежедневието. Не се колебаете да промените полето на професионалните си изяви или да се захванете с наистина различни проекти. Редувате периоди на интензивна работа с пълна почивка. Често житейският ви път е нестандартен, но въпреки това вие винаги сте здраво стъпили на земята.

Жизнена сила

Обичате да си доставяте удоволствие с храната, като не се тревожите за здравето си. Може би е добре да се погрижите за по-здравословно меню и физическа активност, които ще подсилят крехкия ви организъм.

ОТ 6 МАРТ ДО 4 АПРИЛ

СЕМЕЙСТВОТО

Благоприятен ден: вторник
Елемент: земя
Силно сетиво: обоняние

sarce Чувствителни и щедри, вие сте силно привързани към семейството. Основната ви грижа е да осигурите щастието на онези, които обичате. Но доброто ви сърце и отдадеността ви карат да се тревожите и за съдбата на всички, които са в нужда.

Любов и приятели

Вие сте родител в най-дълбокия смисъл на думата. Вашето щастие е в пряка зависимост от това на семейството, близките и приятелите ви. Раздавате се до такава степен, че стигате до самозабрава. Не умеете да казвате „не“ и сте склонни да се нагърбвате с всички задачи, което кара партньорът ви понякога да се чувства нзолиран, въпреки че неговите нужди са задоволени.

Работа

Добър психолог и чудесен съветник, вие можете да разгърнете своите способности, ако изберете професия, свързана с преподаване, обучение, социална помощ, хуманитарна дейност. Притежавате и многобройни артистични таланти; въображението ви е толкова богато, че имате огромен творчески потенциал!

Жизнена сила

Умеете да се вслушвате в сигналите на своето тяло и затова интуитивно знаете какво да изберете, за да се почувствате в добра форма. Вие сте безусловен поддръжник на природната медицина и на различните техники за релаксация, които използвате в зависимост от нуждите си: за да се успокоите или за да се заредите с енергия.

ОТ 5 АПРИЛ ДО 4 МАЙ

МАЛКИТЕ УСЛУГИ, ОКАЗАНИ НА СЪСЕДИТЕ

Благоприятен ден: събота
Елемент: земя
Силно сетиво: слух

Вие сте толкова услужливи и мили, че винаги сте готови да откликнете на молбите на хората… дори с риск даrabota zodii забравите за себе си и собствените си нужди. Лоялни и верни сте – човек винаги може да разчита на вас, което ви прави популярни.

Любов и приятели

Хората ви обичат и се радват на вашата компания, но изискванията ви към партньора ви са толкова високи, че не един и двама биха се уплашили. Готови сте на всякакви жертви за онзи, който е спечелил сърцето ви, но и мечтаете за вечна страст и абсолютна отдаденост един на друг.

Работа

Притежавате градивна енергия и талант на организатор. Винаги се раздавате докрай с каквото и да се захванете. Умеете да предвиждате събитията и рядко нещо ви сварва неподготвени. Макар винаги да влагате цялата си енергия в работата, не се колебаете да я смените, ако не се разбирате с висшестоящите.

Жизнена сила

Склонни сте да пренебрегнете тревожните сигнали на своето тяло, когато то е преуморено. Но ако отделите малко време, да подобрите начина си на хранене и качеството на съня си, много бързо ще се почувствате по-добре.

ОТ 5 МАЙ ДО 4 ЮНИ

ПАЗАРЪТ

Благоприятен ден: неделя
Елемент: огън
Силно сетиво: осезание

Вие сте сложни и изпълнени с противоречия: оптимисти сте, но и се страхувате от бъдещето, щедри сте, но и плахи, нахакани, но и скромни… Многобройните ви приятели ви ценят и заради жизнерадостта ви, и заради крехкостта ви.

Любов и приятели

Ако изглеждате непостоянни в избора си, то е, защото сте в непрестанно търсене на голямата любов и изпепеляващите страсти! Затова вашата половинка трябва да удвои усилията си, ако иска да бъде на висотата на изискванията ви. Още повече че жаждата ви за нови изживявания е толкова голяма, че бързо можете да 18.780000,18.780000изоставите онзи, когото толкова силно сте обичали.

Работа

Творчески натури, изпълнени с ентусиазъм, използвате страстта си, за да завързвате различни контакти. Но за съжаление понякога попадате в капана на своите съмнения. И тогава се сковавате от ужас, макар да сте на една крачка от успеха. Не обичате периодите на колебание, но се справяте отлично със спешните случаи.

Жизнена сила

За да се чувствате по-спокойни и по-добре физически, трябва да се научите да изпускате парата. Излезте сред природата с приятели или спортувайте на чист въздух – тези неща ще ви мотивират най-силно. Всичко, което е свързано с морето, ви действа благотворно.

ОТ 5 ЮНИ ДО 4 ЮЛИ

ПРАРОДИТЕЛЯТ

Благоприятен ден: понеделник
Елемент: вода
Силно сетиво: вкус

Притежавате вроден авторитет и управленчески умения. Затова винаги се стремите да поемате нещата в свои ръце и да давате нареждания. Обичате да направлявате другите при изпълнението на задачите им, но понякога сте твърде авторитарни и строги.

Любов и приятели

Чаровни, съблазнителни, около вас винаги има много представители на противоположния пол. Но вие сте и много взискателни, затова не е лесно човек да ви следва. От друга страна, в мига, в който повярвате, че сте открили Единствения, умеете да направите нужните отстъпки, за да трае вашата любов вечно.

Работаafrika

Способни сте да вложите енергия и ентусиазъм във всяко занимание. Чувството ви за отговорност е толкова силно, че сте склонни да се нагърбите с всевъзможни нелеки задачи. Понякога обаче усилията ви са излишни и забравяте за собствените си интереси.

Жизнена сила

Притежавате огромен запас от енергия. Но се случва да не прецените правилно, докъде се простират границите на възможностите ви, а щом ги прекрачите, застрашавате здравето си.

ОТ 5 ЮЛИ ДО 4 АВГУСТ

СЪДИЯТА

Благоприятен ден: вторник
Елемент: огън
Силно сетиво: осезание

Любопитни и прозорливи, вие притежавате впечатляващ нюх! Способни сте упорито да защитавате гледната си точка, а искреността, с която се борите за своята кауза, лесно печели останалите на ваша страна. Когато обаче почувствате вътрешна нужда, умеете да се затворите в себе си и да се усамотите.

Любов и приятели

Вие сте умни и щедри. Притежавате и една тайнствена страна, която само подсилва чара ви. Хората ви харесват, без дори да правите усилие да ги спечелите. Любовите ви са бурни, страстни и много често от пръв поглед.

Работа

Комбинирате у себе си интуиция, амбиция и постоянство. Ако поискате, можете да постигнете огромен успех в професионален план! Предпочитате да се справяте сами със задачите, още повече че трудно понасяте йерархичните взаимоотношения.

Жизнена сила

Не усложнявате излишно нещата от живота и се стараете да гледате ведро на случващото се около вас. Привличат ви нестандартните техники за релаксация и тайните на природната медицина. Именно даровете от природата ви зареждат със сила.

ОТ 5 АВГУСТ ДО 3 СЕПТЕМВРИ

ОРЕХЪТ КОЛА

Благоприятен ден: сряда
Елемент: земя
Силно сетиво: вкус

С пълни шепи и без никакво угризение отпивате от щастливите мигове, които животът ви поднася. Ентусиазмът ви и доброто ви настроение са заразителни. Затова няма нищо чудно, че винаги сте заобиколени от приятели.

dvamaЛюбов и приятели

Ако сте непостоянни в сърдечните афери, както и във всичко останало, то е, защото се ужасявате от монотонността на рутината. Вие сте страстни и винаги жизнерадостни. Затова се влюбват от пръв поглед във вас, а пък вие съвсем не се свените да се възползвате от обожателите си, дори с риск да се забъркате в любовен триъгълник.

Работа

Ключът към вашия успех се крие в невероятната ви интуиция. Затова се доверете на вдъхновението си, гмурнете се спокойно в онези професионални води, които ви привличат най-силно, и ще постигнете всичко, към което се стремите. Независими и креативни, вие сте създадени да се изправяте срещу предизвикателства и да предприемате новаторски неща.

Жизнена сила

Кипите от енергия и винаги сте готови да се раздадете докрай. Толкова сте динамични, че нищо не може да ви спре, докато не се изтощите напълно.

ОТ 4 СЕПТЕМВРИ ДО 3 ОКТОМВРИ

ПЪТЕШЕСТВЕНИКЪТ

Благоприятен ден: четвъртък
Елемент: въздух
Силно сетиво: зрение

От една страна, сте много чувствителни и обичате да съзерцавате света, но в същото време у вас се крие и една дръзка лудетина. Обичате и да оставате насаме със себе си, и да бъдете в голяма компания.

Любов и приятели

Вие сте страстна нетърпелива натура. Разцъфтявате само когато сте заобиколени от всичко онова, което обичате. Макар да ви е трудно да спазвате някои ограничения, проявявате удивителна вярност към половинката си.pateshestvie

Работа

Изключително надарена творческа личност сте, но тъй като ви липсва достатъчно самоувереност, не смеете да се впуснете в дейности, в които можете да разгърнете всичките си таланти. В същото време ви е трудно да понасяте рутината на ежедневието и строгото работно време. Научете се да поемате рискове.

Жизнена сила

При вас се редуват периоди на свръхактивност и на тежка умора. Затова трябва да обърнете внимание на начина си на живот и да следвате по-уравновесен ритъм.

ОТ 4 ОКТОМВРИ ДО 3 НОЕМВРИ

ОТДАЛЕЧАВАНЕТО

Благоприятен ден: петък
Елемент: вода
Силно сетиво: слух

Понякога сте разумни, а друг път авантюристи, залагате на класическото, но не отричате и нестандартното, реагирате ту твърде емоционално, ту мислите дълго преди да направите следващата крачка… Вие сте със сложен характер, но това само подчертава способността ви да се приспособявате към всяка ситуация. Имате и силно развити инстинкти, на които можете сляпо да се доверите.

Любов и приятели

Любовта е тази, която ви кара да се чувствате спокойни и наистина щастливи. Без нея не можете да живеете. Със сигурност сте романтични натури, но в същото време половинката ви трябва да ви осигури достатъчно свободно пространство, защото не понасяте да бъдете затворени в златна клетка.

Работа

Разполагате с многобройни и разнообразни артистични и интелектуални заложби, от които обичате да се възползвате максимално. Вие обаче обичате да се развивате в това, което правите. За да разгърнете целия си потенциал, се нуждаете от такова поле за професионална изява, което ви позволява да използвате всичките си умения.

Жизнена сила

Понякога не си обръщате достатъчно внимание и не преценявате правилно огромните усилия, които полагате. Поставяйте си разумни граници, за да не застрашите своето здраве.

ОТ 4 НОЕМВРИ ДО 3 ДЕКЕМВРИ

ДЕТЕТО, КОЕТО ДЪРЖИ НА ДУМАТА СИ

Благоприятен ден: събота
Елемент: огън
Силно сетиво: вкус

kasmetЩедри и отдадени, вие сте ценени от приятелите си, които обичат да са около вас. Късметлии сте. Наслаждавате се на живота и се възползвате от всяка среща, всяка случка, всеки миг!

Любов и приятели

Привличат ви два начина на живот, които е невъзможно да съчетаете: мечтаете си за стабилен и дълготраен брак и в същото време търсите страст и бохемски връзки. Във всеки случай се нуждаете от пристан: искате да бъдете обичани и да обичате.

Работа

Разполагате с много изострена интуиция, която ви позволява да се възползвате от всяка изникнала възможност да се реализирате както професионално, така и социално. По този начин – стъпка по стъпка – можете да се изкачите в йерархията. Умеете да завързвате и да поддържате контакти с хора, които могат да ви бъдат от полза.

Жизнена сила

През по-голямата част от времето кипите от енергия! За да се възползвате пълноценно от жизнерадостта си, грижете се редовно да презареждате батериите – най-добре със спорт на открито.

ОТ 4 ДЕКЕМВРИ ДО 3 ЯНУАРИ

РЕКОЛТАТА В ХАМБАРА

Благоприятен ден: вторник
Елемент: вода
Силно сетиво: слух

Често пъти ви спохожда невероятен късмет във всички сфери на вашия живот! Вие сте толкова умни и щедри, че понякога хората около вас се интересуват повече от онова, което можете да им дадете, отколкото от самите вас.

Любов и приятели

В любовта сте способни да се отдадете тотално и да засвидетелствате пълна вярност, ако в замяна получите безгранична обич. Въпреки това ви е трудно да се съобразявате с ограничения. Затова внимавайте в мига, когато трябва да направите съдбоносен избор, да не се окажете задушени от монотонността на ежедневието, дори да живеете в приказен замък.

Работа

Родени сте под щастлива звезда: научете се да се възползвате от появилите се възможности и от способностите си, за да постигнете забележителни успехи. Въпреки някои клопки по пътя, вие винаги успявате да се справите с трудностите.

Жизнена сила

Най-добрият начин да се заредите с енергия е, като се усамотите и се затворите за малко в себе си. Всички техники за медитация и йога са идеални за вас.

Източник: сп. „Журнал“

3 comments

  1. Rosy Angelova

    Верни и абсолютно точни…

  2. AAA български хороскоп няма ли?! Иначе е интересно това, доста по-различно е от западния…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*