Home / Любопитно / Линдзи Стирлинг – цигуларката, която пленява, впечатлява, вдъхновява…

Линдзи Стирлинг – цигуларката, която пленява, впечатлява, вдъхновява…

„Най-голямата ценност идва от любовта към себе си и от това кой си ти“

 

Линдзи Стирлинг

Линдзи Стирлинг – това е момичето, което казва всичко чрез цигулката си… С уникалния си стил и позитивен поглед към света, Линдзи е човекът, който пленява, впечатлява, вдъхновява, кара те да се усмихнеш.

В житейската история на тази 26-годишна цигуларка няма нищо необикновено, но необикновен е начинът, по който представя музиката си на света.

Стирлинг е родена на 21 септември 1986 година в Ориндж Каунти, Калифорния. Родителите й са обикновени хора, които нямат завидни финансови възможности. Този факт обаче не спира семейството – 5-годишното момиченце е повлияно от класическите записи на баща си и изявява огромно желание да се научи да свири на цигулка. Посещава безплатни концерти и въпреки паричните затруднения, започва да приема частни уроци. Първият й учител е студент, а уроците са с продължителност 15 минути. Когато навършва 16-годишна възраст, Линдзи се включва в рок банда и пише песен за соло цигулка. Това нейно изпълнение й помага да направи голямата крачка в музиката – през 2005 година тя става Младши Мис Аризона в категория талант на Националния конкурс за младши мис. На 23 години късметът й се усмихва за втори път – тогава тя стига до финала на 5-ия сезон на „Америка търси талант“.

Днес Линдзи Стирлинг е известна в цял свят. За себе си казва, че е хип хоп цигуларка, танцьорка и композиторка, която иска хората да се забавляват с нея. Тя представя музиката си чрез танци, скокове, гимнастични движения, като съчетава всичко това със свиренето.

Казват, че любовта е като цигулка – музиката може да спре сега или след време, но струните остават завинаги. Така и Стирлинг говори със света чрез своята цигулка. Талантливата музикантка откъсва хората от сивото им ежедневие и ги отвежда на едно по-цветно, по-красиво и по-уютно място.

Чуйте музиката й и сами ще се убедите как радостта изпълва цялото ви същество.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*