Home / Мода / Красив и елегантен, достоен за Вас

Красив и елегантен, достоен за Вас

Ако някога сте гледали процеса по създаване и репетиция на една пиеса, тогава най-вероятно сте забелязали какво огромно влияние оказват правилните дрехи.

Дори в най-ранните етапи на даден проект професионалните актьори ще дойдат да репетират в определени дрехи, които им помагат да влязат в образа на своя герой.

елегантен

Снимка: lazarini.eu

Това може да са стар чифт обувки, официален костюм или интересна шапка, които се вписват идеално в ролята на героя. Когато откриването наближи, актьорите започват с генералните репетиции и тогава могат да облекат завършените си костюми.

Когато ги наблюдаваме, ние можем да стигнем до извода, че подходящите дрехи изцяло променят излъчването на актьора и той успява да се превъплъти в своя образ, за да зарадва и забавлява публиката.

Разбира се, има много облекла, които освен изграждането на имидж притежават съществена практична роля, предпазвайки ви от студ например, като зимното мъжко яке .

Но все пак това е един пример, от който може да научим много. Без значение дали Ви харесва, или не, Вашето облекло пряко отразява личността и излъчването Ви. Тук въпросът не е дали се интересувате от мода, а дали искате да оставите послание и да направите впечатление, благодарение на дрехите, които избирате.

В тази статия ние от екипа на българския моден бранд LAZARINI ще Ви разкажем защо мъжкото облекло и излъчване са пряко свързани, като Ви споделим няколко модни попадения, с които да впечатлите жената до себе си.

Възможно ли е облеклото да промени излъчването на един мъж?

Вашите дрехи разказват Вашата история. Ако искате да покажете, че сте балансирани, уверени и спокойни, трябва да се обличате в дрехи с изчистени линии и да заложите на универсални аксесоари в монотонни цветове. Дори начинът, по който носите очилата си, говори много за Вас и Вашето излъчване!

Когато избирате аутфит, помислете какво казва той за Вас и дали е в съответствие с посланието, което искате да оставите след себе си. Една вратовръзка може да Ви накара да изглеждате като човек, на когото може да се има доверие. Това може да бъде от помощ в бизнес средите, където клиентите искат да знаят, че се отнасяте сериозно към работата.

“Smart Casual” стилът също е важен за увереността на един джентълмен. Стилът не просто изпраща съобщения, той предизвиква емоции и влияе върху начина, по който хората мислят. Според официално проучване, професионалното облекло увеличава абстрактното мислене и дава на хората по-широка перспектива.

Така една вратовръзка може да се превърне в разковничето на Вашия аутфит. Затова внимателно избирайте как ще се представите пред света. Презентацията включва не само дрехите, но и аксесоари, прическа, парфюм, стойка, език на тялото, тон на гласа и ниво на енергия, която излъчвате.

Помислете за човека, който трябва да бъдете във всяка конкретна ситуация. След това се облечете така, че да оставите възможно най-доброто впечатление след себе си.

Кои мъжки облекла привличат вниманието на една жена?

След като разкрихме каква е връзката между облеклото и излъчването на един джентълмен, е време да Ви споделим и няколко мъжки облекла, които несъмнено ще привлекат вниманието на всяка жена около Вас.

⦁ Официален мъжки костюм

Всички знаем предназначението на мъжкия костюм – облекло, което дава заявка за високи стандарти в бизнес и официални условия. В днешно време костюмите не се носят обикновено на първи срещи. Въпреки това, дамите ги обичат, когато са съчетани с подходящите аксесоари.

Жените харесват мъже, които се обличат официално и искат да бъдат неотразими на по-специални събития. Носенето на костюм показва, че сте готови да положите усилия и винаги да изглеждате добре за жената до Вас.

мъжка мода

Снимка: lazarini.eu

Дамите ценят внимателните мъже, които се стараят за своя външен вид и не пропускат малките детайли. Затова – изберете костюм, който ще пасва идеално на Вашата фигура и го съчетайте с правилните аксесоари.

⦁ Впечатляващ часовник

Притежаването на впечатляващ часовник не само Ви кара да изглеждате класно, но Ви представя като внимателни и находчиви мъже.

Когато сте на официална среща, опитайте да проверите часа с леко движение на китката и поглед към часовника – хората около Вас ще разпознаят усилията да останете учтиви, а и има вероятност да грабнете вниманието на дамите около Вас.

В крайна сметка – часовниците говорят много за личния стил на мъжа. Нещо повече – те могат да бъдат чудесно начало на разговор, който да прерасне в нещо повече.

⦁ Отличителен аромат

Стилният, изтънчен аромат често е фактор №1 за жените, които избират потенциален партньор за себе си. Проучване съобщава, че жените подсъзнателно оценяват един мъж в момента, в който усетят неговия парфюм.

Затова е важно да не подценявате обонянието на жената. Тя го използва много повече, отколкото си мислите. Ще трябва да намерите идеалния аромат за Вашия личен стил, който да отразява Вашия характер и да оставя послание след себе си.

аксесоари

Снимка: lazarini.eu

Личният стил отразява пряко нашите възгледи и оставя послание след себе си. С помощта на правилните дрехи и аксесоари ще може да промените Вашето излъчване, за да бъдете красиви и елегантни, достойни за всяка дама. В LAZARINI ще откриете селекция от висококачествено мъжко облекло и аксесоари, с които да се превърнете в истински джентълмен!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*