Home / Споделено / Колежка ме клевети пред шефа

Колежка ме клевети пред шефа

Казвам се Мария и съм на 24 г. Много съм ядосана на една колежка, която постоянно говори зад гърба ми и ме клевети пред шефа. Когато има някакъв проблем, забавяне на срокове, грешки в счетоводните документи и недоволни клиенти, винаги аз съм виновна. Тя успява да извърти нещата против мен и шефът й вярва. Гледа ме свирепо, без да съм направила нищо. Какво да правя? Харесвам работата си и съм доволна от заплащането, но вече нямам желание да ходя в офиса. Развих някаква параноя и се страсякам от най-малкия шум. Имам чувството, че колегите ме обсъждат, че всеки момент някой ще дойде да ми се скара. Когато ми звънне телефонът, изпадам в ужас, че е нещо лошо. Много съм нещастна. Не знам как да се справя с всичко това. Объркана и депресирана съм. Веднъж се опитах да говоря с колежката, но тя се измъкна мазно. Не иска да се конфронтира открито. Предпочита да действа подмолно и да плете интриги зад гърба ми. Повече от ясно е – иска да се махна. Аз обаче се колебая. Къде ще си намеря работа посред зима? Хората се оплакват от безработица, а аз да напусна ей така. Сякаш нямам сили да се боря и да търпя повече. Помогнете ми със съвет.

 

Уважаеми читатели, можете да ни изпратите своята тъжна, весела или поучителна история. Ние ще я публикуваме в сайта Prekrasna.bg.

Пишете ни на e-mail info@prekrasna.bg

бутони за социални мрежи

loading...

One comment

  1. Според мен говори с шефа си, че си харесваш работата, че наистина си вършиш с голяма доза ентусиазъм, но не можеш да търпиш някакви подмолни работи, които някои твои колежки правят. Щом тя може да говори с шефа, значи и ти можеш да го направиш, ама не да я натопяваш в нещо, а просто да си изясните някои работи. Кажи му, че не искаш да си напускаш работата, ама ако това е необходимо. Кажи му, че тези работи,които колежката ти върши зад гърба, наистина ти се отразяват негативно и в личния живот. 🙂 Мисля, че работите ще се оправят. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*