Home / Хороскоп / Кои връзки ще оцелеят през 2015 година и кои ще се разпаднат?

Кои връзки ще оцелеят през 2015 година и кои ще се разпаднат?

Този хороскоп за съвместимост за предстоящата 2015 година ще ви даде полезна информация за другите. Ето кои контакти ще ви донесат радост и кои – тъга.

ОВЕН

Огнените Овни ще имат много общи стремежи с Везни, Близнаци и Водолей. Именно от тях ще получат голяма подкрепа. Съветът ни е да избягват представителите на зодия Скорпион или да имат едно на ум, когато общуват с този знак.

ТЕЛЕЦ

За Телците ще е изключително полезно общуването с Везни, Риби и Стрелец. Изброените 3 зодии ще ги зареждат с положителна енергия. Най-много да внимават с представителите на зодия Водолей, за да избегнат скандали и интриги.

БЛИЗНАЦИ

Ако искат успешна във всяко едно отношение година, Близнаците да обърнат по-специално внимание на контактите си с Овен, Козирог и Телец. Именно те ще им помогнат в материален и личен план. Съвет: Не се доверявайте на NOVA 2015 GODINAпредставителите на зодия Везни, тъй като са възможни големи противоречия.

РАК

Раците ще имат полза от хора със силен дух – нека да общуват повече с представители на зодиите Близнаци, Козирог и Стрелец. Не се доверявайте сляпо на Риби и Скорпион, за да не изпаднете в неловки ситуации.

ЛЪВ

За Лъвовете е полезно да се сприятелят с Водолей и Дева. Тези зодии са перфектни както за отлични бизнес взаимоотношения, така и любовни. Желателно е да избягват компанията на Близнаци, Риби и Везни, тъй като те по-скоро ще им пречат при осъществяването на мечтите.

ДЕВА

През 2015 година Девата ще има най-голяма ползва от Стрелец, Везни и Водолей. Тези зодии ще подобрят живота й. Девата да стои далеч от Козирог и Телец.

ВЕЗНИ

Везните биха могли да извлекат големи ползи от връзката си със зодиите Водолей и Стрелец. Тези знаци биха могли да им помогнат във всеки аспект. Везни, внимавайте с Козирозите и Рибите, тъй като има опасност да ви измамят или да ви забият нож в гърба.

СКОРПИОН

Ако искате да разрешите с лекота всички проблеми през 2015 година, движете се в компанията на Везни и Близнаци. Именно те ще ви помогнат да станете по-успешни и по-позитивни. Козирозите и Телците ще донесат със себе си множество разочарования.

СТРЕЛЕЦ

За Стрелците най-голяма полза ще има от връзките с Овен и Лъв. Огнените знаци ще ви помагат и разбират. Желателно е да избягвате Близнаците и Рибите.

КОЗИРОГ

Животът на Козироза ще се обогати, ако се обгради с представители на зодиите Рак и Риби. От тези зодии той може да очаква грижа, разбиране и обич. Прекратете връзката с Овен и Водолей, ако искате да избегнете разочарования.

ВОДОЛЕЙ

Водолеи, вашите ангели през 2015 година ще бъдат представителите на зодиите Овен, Стрелец и Дева – те ще ви подкрепят и обичат. Стойте, колкото можете, далеч от зодия Риби.

РИБИ

За осъществяването на вашите мечти през 2015 година ще ви помогнат знаците Близнаци, Скорпион и Водолей. На вашето развитие ще пречат Рак и Дева.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*