Home / Хороскоп / Кои са най-страхливите представители на зодиака?

Кои са най-страхливите представители на зодиака?

Кои зодии са най-решителни, кои – най-страхливи?

Представителите на различните зодии имат коренно различен характер. Докато някои от тях са невероятно смели, други са по-нерешителни и дори страхливи. Някои от тях действат с рогата напред, а други губят прекалено много време в чудене.

Овен
Представителите на зодия Овен са едни от най-решителните в целия зодиак. Те са смели, инициативни и отговорни. Много рядко се колебаят за нещо. Решават и просто действат!

Телец
Хубавото при Телците е, че изключително рядко страдат от прекалена емоционалност. Сравнително лесно взимат решения и не се измъчват с излишни въпроси.

Близнаци
Нервната система на повечето Близнаци е доста лабилна. Постоянно се чудят какво да правят и какво – не. Много трудно стигат до някакво крайно решение.

Овен - един от най-смелите представители на зодиака!

Овен – един от най-смелите представители на зодиака!

Рак
Представителите на зодия Рак имат лошия навик да променят решенията си. В един момент са сигурни за това, което искат, но в следващия момент вече мислят друго. Като цяло трудно взимат решения.

Лъв
Лъвът е смел, но доста страхлив, когато трябва да реши за нещо, което евентуално ще промени целия му живот. Царственият знак изпитва дискомфорт при непредвидими промени.

Дева
Девата е чувствителна, но действа с голяма доза разум. Обикновено взима точните решения. Не отлага и не закъснява.

Везни
Везните са едни от най-колебливите знаци в целия зодиак. Постоянно се чудят за нещо и изпитват ужас, че ще вземат грешно решение. Те не могат да изберат кое е правилно за тях и кое – не.

Скорпион
Скорпионът е категоричен и бърз. Той не се чуди, бързо взима решение и почти винаги се доверява на шестото си чувство.

Стрелецzodii
Знае какво иска, сравнително бързо взима решение, но преди да каже „да“ или „не“, мисли доста. На моменти се води от чувствата, на моменти – от разума.

Козирог
Козирогът е по-скоро разумен, отколкото чувствителен. Този факт му помага да взима най-правилните решения за себе си. Мисли логично и рядко страда за това, което е направил.

Водолей
Представителите на зодия Водолей са уравновесени личности, които не изпадат в крайности. Те лесно решават и са убедени, че техните решения са правилни абсолютно винаги.

Риби
Рибите са прекалено емоционални. Постоянно се чудят как да реагират при различните ситуации. Въпреки че имат силно развито шесто чувство, много рядко му се доверяват.

4 comments

  1. Lili Nikolova

    Забавно…

  2. palni gluposti.za bliznaci i rak ne vijdam ne6to razli4no da e pisano

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*