Home / Мода / Какво трябва да има в гардероба на тийнейджъра тази есен?

Какво трябва да има в гардероба на тийнейджъра тази есен?

Училищната мода тази есен е пъстра и весела. Колкото е ярък един тийнейджър, толкова е по-фешън.

Трендовете са ясни – весели цветове, свободни кройки и смели комбинации на материали и дрехи. Няма рецепти, нито забрани. Важното за всеки младеж е да е оригинален, дори и да комбинира бяла официална риза с небрежни къси панталонки. За по-малките ученици обаче е важно удобството и свободата на дрехите.

За есен 2014 актуални са както овърсайз дрехите, така и тесните и впити. Момичетата смело могат да комбинират клин с къси дънкови панталони, както правят холивудските старлетки. Или клин с широк развлечен и пухен пуловер. На мода са овърсайз жилетките, които се комбинират със семпла къса пола или тесни дънки. Пачките и полите с волани също са вариант за училище, ако преподавателите, разбира се, разрешават. Вървят в комплект с пъстри тишъртки и плетени блузи и ярки щампи. Тийндънките също са в двете крайности – тесните, впити модели са още на мода, но са актуални и развлечени торбести модели. Носят ги както момчета, така и момичета. Пъстрите панталони все още са доста тренди – колкото по-ярки, толкова по-добре. Прекрасно се комбинират с тиранти в контрастен цвят или небрежно разпусната риза, семпъл moda0тишърт.

Задължителни за студените есенни дни са пухените елеци в ярки цветове. Якетата също са обемни и цветни. Момичетата могат да се издокарат и във вълнени елегантни палта или фешън тренчове, пише в. „Телеграф“.

Щампи

Щампите и принтовете върху дрехите са все така чудновати и пъстри, каквито ги знаем от няколко години. Върху тийндрехите са нарисувани звезди, устни, сърчица, всякакви животинчета, анимационни герои. Цветята също са актуални. Не е излязло от употреба и класическото каре, но може да се комбинира и с други принтове. Фешън са ризите в каре, които вървят идеално с класически дънки.

Ресни, волани и всякакви финтифлюшки има за разкош върху роклите и полите, дори върху пуловерите. Заедно с кресливите неонови цветове, пастелното също е в употреба. В есенния гардероб всеки уважаваш себе си младеж или девойка трябва да има поне една дреха в телесен цвят. За контраст обаче пастелният десен може да се съчетае с нещо тъмно.drehi stil

Каубойският стил също е реабилитиран в тийнгардероба. Чантите и саката са украсени с много ресни, а роклите са с фина бродерия. Ботушите няма как да не са остри и типично каубойски, точно както подхождат на прерийни момичета и момчета.

Хипстърски очила и рапърски шапки

Сред задължителните аксесоари на всеки моден тийн са филцовите шапки, както и рапърските с права козирка, също и плетените. Хипстърските очила също са важен елемент от училищната мода, пъстрите шалове, метнати около врата, големите и ефектни гривни. Тийнчантите са задължителни, често са повече моден аксесоар, отколкото вещ, в който трябва да се носят учебници. Моделите са най-разнообразни – свободни развлечени раници, чанти през рамо. Цветовете са повече от разнообразни – черно и бяло, метал и неон. За училище задължителни са и маратонките, баскетболни или футболни, зависи от вкуса. Класическите кецовете също са част от фешън аксесоарите – бели, червени или дори с щампи на цветя. Момичетата обаче могат да се фръцкат с пантофки, тип балеринки, кецове с дебели подметки, дори и с обувки на ток.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*