Home / Любопитно / Какво казва астрологията за връзката ви? Вижте!

Какво казва астрологията за връзката ви? Вижте!

Всеки път, когато се влюбим, имаме усещането, че това е Човекът с главно „Ч“. Мислим си, че с него ще имаме прекрасно бъдеще и ще създадем безброй красиви неща заедно. Астрологията обаче не мисли така! Според звездите някои комбинации от зодиакални знаци са крайно несъвместими.

Можете да проверите в таблицата, която публикуваме, дали вашата връзка ще е сполучлива. Червената лентичка е за дамите, а синята – за мъжете, пише „За жената“.

Розово сърце със синя стрела

Знаете ли, че вие сте сродни души? Родени сте един за друг, разбирате се чудесно и имате бъдеще заедно. Между вас цари мир, любов и хармония. Голямо щастие!

Червено сърце

Вие сте чудесна двойка! Освен че се разбирате като партньори, вие сте и добри приятели. Винаги има какво да си кажете, обичате да споделяте един с друг.

zodii_vrazka

Жълто сърце

Между вас или има много силна страст, но много скандали, или прекрасно приятелство и никаква тръпка. Нещата са крайни и вероятността да се разделите не е малка.

Зелено сърце

Единият от вас винаги иска да доминира над другия. Трябва да се откажете от този гаден навик. Като цяло връзката ви е трудна.

Синьо сърце

Човек, който ви наблюдава отстрани, ще си помисли, че сте врагове, а не двойка. Прекалено много се карате, а това съсипва всичко красиво помежду ви.

Лилаво сърце

Или сте прекалено еднакви и скучни, или сте прекалено различни и трудно се разбирате. Почти е невъзможно тази връзка да оцелее.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*