Home / Любопитно / Какво да си пожелаем на 12.12.12, за да се сбъдне?

Какво да си пожелаем на 12.12.12, за да се сбъдне?

Датата 12.12.12 е щастлива

12.12.12 е късметлийска дата

С 12.12.12 приключва щастливата подредба от еднакви числа за този век. Докато немалко хора се притесняват, че днешната дата ще им донесе само разочарования и мъка, други вярват и са убедени, че късметът ще е на тяхна страна.

Нумеролозите обясняват, че има два начина за разчитане на трите дванадесетки. В първия случай събираме 1+2+1+2+1+2 и получаваме 9. Според окултистите това е числото на успеха и богатството. Има голяма вероятност в рамките на днешния ден да имате финансови постъпления или да започнете начинание, което в близко бъдеще да ви донесе сериозна печалба.

Във втория случай събираме цифрите 1+2+1+2+2+0+1+2 и получаваме 11. Това е свещено число или т.нар. „велико число“. То обещава много радост и щастие.

Важно е да обърнете нужното внимание на нощта срещу 13 декември. Точно в полунощ запалете свещ, погледнете пламъка и си пожелайте нещо. Ако във вашето желание има и други хора, то със сигурност ще се сбъдне. Когато с цялото си сърце желаете да подобрите собствения си живот, пожелайте добро и за другите – без значение дали става дума за ваш близък, приятел, любим, родител или съсед. Така доброто, което си пожелавате, ще ви се върне двойно и ще продължи двойно по-дълго.

А ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ТИ Е ПОДГОТВИЛА НОВАТА 2013 ГОДИНА? АКО ИСКАШ ДА РАЗБЕРЕШ, ВИЖ ТУК!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*