Home / Любопитно / Какво да правя днес, утре и въобще с живота си?

Какво да правя днес, утре и въобще с живота си?

„Какво да правя днес, утре и въобще с живота си? Какво да ям днес, какво да облека и дали да пиша на новата си изгора?“

Колко пъти ви минаха през ума тези неща само днес? А на колко успяхте да си отговорите без колебание? Всеки, който се е будил и заспивал с тези дилеми, може да си отдъхне. Оказва се, че има безкрайно много сайтове, колела на късмета и анкети, които успяват да решат всеки казус вместо нас. Най-впечатляващият от всички е wtfshouldidowithmylife.com („Какво, за бога, да правя с живота си“ – от английски, б.а.).

В него предложенията варират от „Премести се в Малайзия“ до „Стани монахиня/монах“. Под предложението пък има два бутона – един, че наистина искаш да правиш това, и друг, че в никакъв случай не искаш. Ако си съгласен с предложението, платформата те препраща към сайт, чрез който може да се осъществи пътуването, местенето, разхождането на кучета или започването на работа като пилот, който полива посевите. Ако пък дилемите ви не се простират чак в такива мащаби, можете да се опрете на сайт със същото име, но за настоящия момент – wtfshouldidotoday.com. „Изяж един банан. Бананите са яки!“, „Телепортирай се!“ и още над 200 странни и не чак толкова странни действия. Ако не друго, то поне със сигурност могат да направят деня една идея по-забавен. Докато не стигнете

цели живот

Чудиш се какво да правиш с живота си? Постави си цели!

до „Спри да четеш този сайт и си намери живот“.

Колело

Тогава просто можем да преминем към сайта wheeldecide.com („Колелото решава“ – от английски, б.а.), пише в. „Телеграф“. Тогава вече сме се настроили на вълната с живота, но трябва да решим какво да си облечем, като излизаме, какво да хапнем и да пийнем и кой филм да гледаме. Колелото може да реши успешно и какво да сготвим, какъв да ни е костюмът за Хелоуин и към каква благотворителност да се включим. Когато съвсем сме се изморили и искаме нещо съвсем различно, то сайтът, който трябва да посетим, е showoffbook.com. Там отговорите на въпроса „Какво да правя днес?“ са винаги прекалено оригинални. Като се започне от това да си отглеждаш попови лъжички и да надуеш балон от дъвка с нос, та до различни фокуси, които прилежно са обяснени в сайта стъпка по стъпка.

Има голяма възможност отговорите, които получим в тези сайтове, да не ни харесат. Ако се съмняваме в тях, можем винаги да попитаме вездесъщия сайт shouldidoit.com („Трябва ли да го правя“ – б.а.). Там всеки може да си зададе въпроса и да получи убедителното „да“ или категоричното „не“. По същата логика има и множество сайтове, чрез които можете да се докоснете до черната магическа топка с номер 8 от билярдната маса. Тя също отговаря с „да“ и „не“, но тук на моменти се усеща колебание, така че ако искате бързи и категорични отговори, не й се доверявайте.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*