Home / Любопитно / Какво да очакваме от 2015 година според Оксана?

Какво да очакваме от 2015 година според Оксана?

2015 г. ще бъде по-успешна и ползотворна от предишната, обещават астролозите

Според китайския хороскоп годината започва на 19 февруари и завършва на 7 февруари 2016 г. Дървената овца или коза ще ни носи спокойствие и благоденствие, повече късмет във финансите, семейните дела, купуване на жилище, сватби, раждане на деца. През новата година ще има по-голяма надежда за излизане от финансовата криза, казва астроложката Оксана Хорват пред в. „Телеграф“. Следващата година трябва да носим зелено – дрехите и аксесоарите ни да бъдат в подобен нюанс. Можем да се окичим с различни камъни – тюркоаз, авантюрин, смарагд, изумруд. А идеалният талисман ще бъде зелената дървена овца. Родените под знака на Козата – 1931-метал, 1943-вода, 1955-дърво, 1967-огън, 1979-земя, 1991-метал, 2003-вода ще имат късмет в повечето свои начинания.

Осмица

От нумерологична гледна точка годината е с число 8 – на материалното благоденствие и материалните успехи. Тези, които са полагали усилия предишните години, сега трябва да пожънат резултати. Осмицата предполага още и излизане от финансовата криза. Според западната астрология през 2015-а ще ни управлява Сатурн, която се смята за господар на кармата, но дава също уроци, предизвикателства. Възнаграждава тези, които са положили старания и усилия. Планетата обаче изисква отговорност, последователност и упоритост, планиране в перспектива. В последните три

Оксана Хорват

Оксана Хорват

години Сатурн се намираше в знака Скорпион и затова утежняваше ситуацията с финансите и банките, обяснява Оксана. От 24 декември обаче Сатурн влезе в Стрелец и ще остане там през следващите 3 години, като ще промени енергията и ще донесе повече оптимизъм.

Не се предвиждат драми и напрежение, от нас се иска обаче активност. Чакат се подобрения в образование, пътувания в чужбина, контакти и международни дейности, бизнес. През летните месеци юни, юли и август Сатурн за малко ще се завърне в Скорпион и това ще направи периода по-напрегнат. Хората трябва да са по-внимателни по отношение на финанси и емоции, на закона. Отделно от това планетата на късмета Юпитер ще е в знака Лъв до 10 август, което ще донесе добра енергия за творчество. Периодът ще е по-лек, весел и забавен. Благоприятен ще е за забременяване и раждане на деца. Подходящо време е за бизнес и развитие.

Дева

След това от 11 август Юпитер влиза в знака Дева и ще остане там до септември 2016 г., което ще ни носи късмет в работата и здравето. Когато Сатурн влезе в знака Дева през 2007 г., започна рецесията, сега, когато Юпитер влиза в Дева, би трябвало ситуацията да се промени, смята Оксана. Чака се глобално стабилизиране по отношение на бизнес и пари. След 11 август хората, които са били без работа дълго време или са искали да променят професията си, ще получат добра възможност. Периодът ще ни носи още и засилен интерес към здравословен и природосъобразен начин на живот.

Много трябва да внимаваме в периодите на ретрограден Меркурий, които са от 21 януари до 11 февруари, между 19 май – 11 юни и 18 септември – 9 октомври. Не бива да сключваме сделки или договори, да не купуваме техника, да имаме едно наум, ако предприемаме пътувания. Чака ни обаче и период на ретроградна Венера, която управлява партньорства, бизнес, пари, съдебни дела. От 25 юли до 5 септември не бива да стартираме лични и бизнес контакти, финансови инвестиции и съдебни дела.

Успехи за Лъв, Овен и Стрелец

Първата половина на годината, докато Юпитер е в Лъв, ще бъде успешна за Лъвовете. Тогава за тях стартира хубав 12-годишен цикъл. Благоприятен период ще е и за Овен и Стрелец. През втората половина на година с късмет ще са дарени всички земни знаци – Телци, Козирози. Скорпионите ще излязат най-сетне от мрачния период, продължил 3 г. Стрелците също ще имат успех, но само ако се научат да са дисциплинирани и да спазват правила. Периодът ще е благоприятен за партньорства и бизнес за Водолеите, Близнаците ще са добри в сключването на договори, сделки и образование. За Везните времето ще е подходящо за сключване на нови приятелства, работа в екип и промени.

2 comments

  1. Milcheto Milcheva

    да бъде !

  2. Gul Nergul Gul Ismail

    еза рибите нищто малее ние кадесме в цялата схема не вярвам в това честно казано

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*