Home / Хороскоп / Какви са хората, родени между два зодиакални знака?

Какви са хората, родени между два зодиакални знака?

Родените между два зодиакални знака са сложни личности

Овен – Телец

Хората, родени на границата на тези два знака, притежават настойчивостта и волята, свойствена на Овните, и практичността и издръжливостта на Телците.

Такива личности обичат да доминират и да контролират всичко и всички.

Не търпят ограничения на свободата си, затова за тях са по-подходящи свободните професии. Но при това обичат и красивите вещи и разбират цената им, с което печелят.

Телец – Близнаци

Този Куспид е средоточие на енергии. В характера на родените на границата на тези знаци се съчетават комуникативност, емоционалност, свойствена за Близнаците, и пресметливост и практичност,

зодия

Хората между два знака са доста интересни

отличаващи Телците. Астролозите наричат представителите на този Куспид „вечни тийнейджъри“. Те са енергични, дейни и предприемчиви, но в същото време прекалено чувствителни и раними. Те трябва да се научат на самоконтрол и да се отнасят по-просто към другите хора.

Близнаци – Рак

Родените в този период могат да бъдат определени като одухотворени хора. Често изпадат във възторжено състояние, могат да черпят вдъхновение от най-обикновени ситуации. Чувстват се щастливи само когато в живота им има романтика и любов. Обожават пътешествията, новите впечатления, запознанствата, но едновременно с това са привързани към дома, семейството, родината. Тази двойственост понякога силно им пречи да си изберат професия и местожителство.

Рак – Лъв

Родените на границата на тези знаци „попадат“ в период, когато се осъществяват два важни транзита – на Сатурн и на Уран. Тези планети ги карат постоянно да търсят себе си, да се местят от място на място в търсене на по-добър живот, да осмислят натрупания опит. Уви, хората от категорията Рак – Лъв са подложени на комплексите, които вселява в тях потайният и чувствителен Рак и по-откритият и буен Лъв. Те могат да бъдат послушни и разбрани, но само след минута стават капризни и егоистични.

Лъв – Дева

Родените на този Куспид са сложни натури. В тях съжителства желанието да ръководят и едновременно с това да бъдат в сянка, да не се показват. Нищо чудно, че понякога са раздирани от противоречия: буйната, агресивна и енергична натура на Лъва спори с рационалната и дребнава Дева. Майстори на външните ефекти, те умеят да хвърлят прах в очите. Понякога за постигане на безусловен успех не им достига упоритост в осъществяването на целта, умение трезво да гледат на живота и адекватно да оценяват обстановката.

Дева – Везни

Куспидът символизира търсенето на прекрасното от човека.

Такива хора са привлечени от необикновените личности, от изкуството, от предметите на разкоша. Те се стремят да украсят своя бит, без да жалят за това нито сили, нито средства. Съчетават несъчетаемото: приземеността на Девата и изтънчеността и артистизма на Везните. Хората от категорията Дева – Везни неособено дълбоко разбират психологията на околните, затова рискуват понякога да си спечелят репутацията на повърхностни личности, интересуващи се преди всичко от външната страна на предметите и явленията, пише вестник „Феномен“.

Везни – Скорпион

Настроени критично по отношение на живота и околните. Понякога силно не им достига чувство за хумор, възприемат много явления и постъпки на другите прекалено сериозно. Всичко анализират и подлагат на съмнения. В моменти, когато трябва да действат решително, дълго обмислят. И едновременно с това, колкото и да е странно, са склонни към авантюри, рискове и експерименти.

Скорпион – Стрелец

Съчетанието на енергиите на емоционално дълбокия, сериозен и потаен Скорпион и живеещия по интуиция праволинеен, свободолюбив Стрелец кара тези хора постоянно да опознават себе си, да търсят нови пътища. Истински бунтари, въстават против всякакви властови структури. На младини са склонни към буйство и безразсъдство. Не признават авторитети, вървят „с рогата напред“, предпочитат да казват истината право в очите. Обичат да работят в горда самота и да не зависят от околните.

Стрелец – Козирог

Интуитивната натура на Стрелеца се съчетава с приземената натура на Козирога. Демонстрират не само способност да виждат бъдещето, но умение да го сглобят по собствен модел. Велики инициатори на нови проекти, славещи се с умението си да осъществяват замисленото в реалността. Но не умеят да се отнасят търпимо към пропуските на другите – такива, които подценяват възможностите им или нарушават плановете им. Самотници в живота или поне в работата си. Самодостатъчни личности.

Козирог – Водолей

Родените на границата на тези знаци постоянно са в конфликт със себе си. От една страна, това са прагматици, от друга – разрушители на старото, реформатори. Те живеят според настроението си: ту обичат да се крият в собствената си черупка и да не общуват с никого, ту не могат да живеят без колектива. Обичат да градят планове за бъдещето, мечтаят за спокойна, сита старост и в същото време се страхуват от нея и всячески се опитват да се запазят млади. С други думи: стабилността и предсказуемостта на Козирога във всеки момент може да бъде разрушена от хаотичността на Водолея.

Водолей – Риби

Активният и неуморен Водолей трудно съжителства със затворените и витаещите в облаците Риби. Стараят се да се изолират от външния свят, боят се от всичко ново, затворени в себе си и в преживяванията си. Прекалено възприемчиви, мнителни, понякога дори истерични. Обичат реда, чистотата и дисциплината. Придирчиви са към околните. Увличат се от мистика, натрапват възгледите си на другите.

Риби – Овен

Родените на този Куспид съчетават в себе си напълно противоположни качества. От една страна, извънредно праволинейни; тяхната откритост може да предизвика както възторг, така и раздразнение. Благодарение на настойчивостта си винаги постигат целите си. Едновременно с това са склонни към мързел. Живеят импулсивно: ту работят, без да подвиват крак, ту нищо не правят. Не могат да понасят да се рови в душата им. Възприемат болезнено критиката.

2 comments

  1. Не е вярно /поне за мен/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*