Home / Любопитно / Каква ще бъде новата 2013 година за зодия Везни?

Каква ще бъде новата 2013 година за зодия Везни?

Годишен хороскоп за зодия Везни

Везните ще трябва да очакват прогрес в различни области през тази година. Тя ще бъде здравословен микс от добро финансовото състояние, прогресивна кариера и спокоен живот. Някои вътрешни проблеми трябва да бъдат сортирани. Тази година ще има много ожесточение в партньорствата, както в бизнеса, така и у дома. Вие ще трябва да направите преоценка на отношенията ви в професионален и в личен план. Подгответе се за големи промени. 2013 година е идеална за миграция и преместване. Ако трябва да опишем годината с една дума, то тя е именно промяна.

Искате ли да знаете повече? Поръчайте СЕГА вашия персонален хороскоп, изготвен специално за вас от Серафима!

Везните и домашният живот

Попитайте астроложката Серафима за всичко онова, което ви интересува! Пишете й на e-mail: info@prekrasna.bg или й се обадете на тел.: 0884 72 88 62

Дори ако чувствате, че членовете на семейството ви не уважават по някакъв начин усилията, които полагате, трябва да продължите да вършите задълженията си. Направете такъв вид инвестиции, от които ще се възползвате през годините си за пенсиониране. Тази година е много подходяща за продажба и закупуване на имот. Здравето на вашите родители може да бъде деликатно, така че трябва да се обърне необходимото внимание и да решите проблемите преди да са станали хронични. Хармонията с вашата половинка трябва да се подобри и затова трябва да разговаряте повече и да общувате един с друг. Това е добро време да се преместите в друг град, ако кариерата ви или любовта го изисква.

Везните и любовта

Създаването на нови отношения може да бъде сложно за родените под знака на Везни. Дори да започнете нова връзка, вие скоро ще осъзнаете, че е само физическо привличане и не сте психически съвместими с партньора си. Ако сте в сериозна връзка, може да почувствате, че връзката е финансово обременителна за вас и следователно може да се наложи да я преоцените. На семейните е възможно да им е трудно да се приспособят към техните негъвкави партньори. Ако има изневяра, то тя ще е само на ниво физическо привличане, което ще запази връзката непокътната. Интензивността на любовта може да бъде толкова силна, че да задуши представителите на зодия Везни.

За да получите персонализирана картина на любовния ви живот през 2013 г., поръчайте САМО СЕГА любовен хороскоп на специалната цена от 35 лева! Промоцията е валидна до 31.12.2012 г.

Везни и здраве

Поръчайте сега вашия личен хороскоп!

Тази година Везните ще имат малки, но чести здравословни проблеми, които ще ги притесняват от време на време. Възможно е да имат оплакване, провокирано от грешка в храненето. Храносмилателните разстройства са често срещано явление за вас. Предполага се, че за малките нарушения на здравето, с които се сблъсквате, можете да намерите добро решение, ако се ориентирате към алтернативната медицина. Хомеопатия и аюрведа ще върнат правилния ритъм на тялото ви. От юли до септември е един малко по-труден етап от гледна точка на здравето. Отделно от този период, няма да има големи проблеми за здравето на хората, родени под знака на Везни.

Везни – кариера и финанси

Позицията на Юпитер ще бъде във ваша полза, доколкото се отнася до финанси, но Сатурн не може да позволи на финансовото ви положение да се стабилизира така, както вие сте го очаквали. Винаги ще има някакви течове, които ще стопяват спестяванията ви. Следователно, може да изкарате добри пари тази година, но няма да бъдете в състояние да ги задържите. Необходимо е да има положителна и оптимистична нагласа за реализиране на парични обезщетения и да се възползвате от всяка новопоявила се възможност. Тази година е благоприятна за бизнес и съвместни дейности, особено с представители от зодия Козирог. Втората половина на годината ще ви даде резултатите, които са ви разочаровали през първите шест месеца.

Серафима може да ви изготви персонален хороскоп, който да разкрие какво ви очаква в сферата на финансите, кариерата и професията само сега на специалната цена от 35 лева.

Съвети

В рамките на прегледа на вашите лични и професионални взаимоотношения опитайте се да бъдете толкова прагматични и честни, колкото можете. Дори ако това е болезнен и уморителен процес, ревизията ще ви помогне в крайна сметка да почистите живота си от нежелани личности. Да бъдете прекалено самоотвержени или прекалено състрадателни може да доведе до проблеми, така че трябва да избегнете и това. Трябва да разработите една по-оптимистична прогноза за онова, което ще ви се случи, за да имате мотивация да го направите.

loading...

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*