Home / Любопитно / Каква ще бъде новата 2013 година за зодия Лъв?

Каква ще бъде новата 2013 година за зодия Лъв?

Годишен хороскоп за зодия Лъв

2013 година ще бъде много интересна за онези, които са родени под знака на Лъв. И възходите, и паденията може да работят за вас през годината. Вътрешният баланс може леко да се наруши. Въпреки това ще имате добри възможности за придобивки от всякакъв род и вид. Планове за закупуване на къща или превозно средство може да се забавят. Ако сте мислили за смяна на работата, има вероятност да се натъкнете на известни затруднения в началото. Вашите възгледи за живота и религията може да претърпят значителна промяна. Ще трябва да се справите и с едно внезапно желание за промяна, която няма да е лесно осъществимо през тази година. Липсата на финансова подкрепа от семейството ви може да повлияе върху вашето състояние.

Искате ли да знаете повече? Персоналният хороскоп на Серафима за 2013 година, който само СЕГА е на специалната цена от 35 лева, ще ви разкрие още интересни и полезни подробности.

Астроложката Серафима отговаря на вашите въпроси на e-mail: info@prekrasna.bg и на тел.: 0884 72 88 62

 

Лъвът у дома

Лъвовете ще се радват на нови придобивки у дома. Ще бъдат силно загрижени за здравето на родителите си. Членовете на семейството ви може да ви дадат подкрепа, но в крайна сметка ще трябва да ходите сам по пътя на живота. Ограниченията, с които се сблъсквате, може да ви накарат да се чувствате разочаровани, но трябва да запазите самообладание, за да се справите и с тази ситуация.

Лъв и любов

Приятелствата могат да се превърнат в любовни отношения, които ще дадат на Лъвовете голяма морална подкрепа. Вие ще бъдете в състояние да впечатлите ефективно противоположния пол. Трябва да се опитате да филтрирате по начин, който да донесе само истинска любов в сърцето ви. Не се впускайте в безполезни приключения за една нощ. Онези, които вече са обвързани, може да искат да поставят отношенията си на следващото ниво. Женените двойки ще имат малко по-трудна година, защото е нарушена домашната им среда. Физическото привличане между вас и партньора ви ще останат непокътнати. Това е много добър момент да планирате деца.

За да получите персонализирана картина на любовния ви живот през 2013 г., поръчайте своя хороскоп САМО за 35 лева СЕГА!

Здравето на Лъва

Може спокойно да не обръщате кой знае какво внимание на здравето си през по-голямата част от идващата година. Няма да имате сериозни, а по-скоро сезонни проблеми. За поддържане на добра жизненост трябва да

Лъвове, свържете се със Серафима и поръчайте своя годишен хороскоп на изключителна цена!

ограничите консумацията на пикантни храни и да наблегнете на плодовете и млякото.

Не трябва да слагате всичко на сърцето си. Останете спокойни и съсредоточени, тъй като в противен случай може да пострадате от свързани с кръвното налягане проблеми. Краката и зъбите ще бъдат две други чувствителни области. Годината е добър момент да се намери лек за болести, които ви притесняват от доста време насам. Трябва да следвате съветите на вашия лекар, за да се отървете от стари и повтарящи се заболявания.

Лъв – кариера и финанси

Промяна на работата може да ви изглежда привлекателна идея през следващата година, но ще трябва да се борите с порива си да го направите. За повечето представители на зодията, особено за онези, които са родени през юли, не е никак препоръчително точно сега да правят каквито и да е служебни рокади.

Също така, не трябва да влизате в конфликт с вашите началници или други авторитетни фигури. Останалите може да получат повече от две възможности да променят кариерата или работата си. Все пак няма да разполагате с достатъчно време, за да се решите и следователно е възможно да направите грешен избор.

По отношение на бизнеса растежът може да изглежда бавен. Избягвайте предоставяне на дългосрочен кредит или пари на заем на близки и познати. Това може да е финансово неблагоприятно за вас.

Научете повече за вашите пари и работа от персоналния хороскоп, който Серафима ще направи специално за вас!

Съвети

Внесете повече позитивност в живота си. Събитията може да се разгърнат така, че да започнете да се съмнявате в Божията благословия, но това съвсем не означава, че точно в момента, в който най-малко очаквате, съдбата няма да ви поднесе неочакван подарък.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*