Home / Любопитно / Каква ще бъде новата 2013 година за зодия Козирог?

Каква ще бъде новата 2013 година за зодия Козирог?

Годишен хороскоп за зодия Козирог

Козирозите трябва да бъдат готови за онова, което ще им се случи през новата 2013 година. Емоционално, физически психически – всякак! Време е да направят някои драстични промени в живота си. Трябва да се съсредоточат върху целите си. Немалка част от представителите на тази зодия ще бъдат обсебени от политиката през идващата година. Добре е да започнат да вярват и да се вслушват в интуицията си. Онези от тях, които се занимават с изкуство, ще имат много добра година. Много голяма е вероятността да има промяна в мястото на пребиваване, както и на работата. 2013 година е годината на новото в живота на Козирога. Нови хора, ново място, нова работа. Те със сигурност ще направят нещо, което ще ги отърве от сивото ежедневие. Животът им няма да има нищо общо с този живот, който им се случва в момента.

Стреснахте ли се Козирози? Време е вашият адреналин да се пораздвижи! За повече подробности относно интересните неща, които ви очакват през 2013, поръчайте своя личен хороскоп, изготвен от Серафима само СЕГА на специалната цена от 35 лева!

Серафима отговаря на вашите въпроси на e-mail: info@prekrasna.bg и на тел.: 0884 72 88 62

 

Козирог и домашният живот

Много вероятни са физически промени в онова, което ви заобикаля. Поради тази причина вашият вътрешен живот може да бъде леко стресиран. Не позволявайте на членовете на вашето семейство да си мислят, че взимате решения без тяхно участие. Семейните екскурзии или индивидуалните почивки ще внесат в дома ви така необходимото равновесие. Възрастните хора в семейството ви може да изискват повече внимание и ще се наложи да ги спонсорирате емоционално.

Любовният живот на Козирога

Моралната подкрепа на вашия партньор е вероятно да се увеличи през втората половина на годината и тази подкрепа ще дойде точно тогава, когато имате най-голяма нужда от нея. Самотните Козирози няма да се чувстват толкова самотни след юни 2013, когато е много вероятно да намерят своята половинка. Козирозите, които в момента са във връзка, не трябва да се притесняват, ако нещата са сериозни. Ако чувствате, че всичко е само въпрос на игра, то по-добре се откажете. Не си заслужава да си губите времето. Женените двойки трябва да се подкрепят взаимно, за да запазят баланса. Между април и август вие и вашият партньор може да планирате дълго далечно пътуване.

За да получите персонализирана картина на любовния ви живот през 2013 г., поръчайте своя личен хороскоп, изготвен от Серафима!

Козирози, поръчайте своя личен хороскоп сега!

Козирог и здраве

Освен леки неразположения по време на смяната на сезоните, сериозни проблеми със здравето няма да имате, Козирози. Ако се отнасяте с необходимата сериозност към здравето си, може и тях да избегнете.
Това е годината, през която задължително трябва да помислите за фитнес и редовни упражнения. Пропуснете ли, ще трябва да се справяте с доста сериозни здравни неблагополучия, най-вече ако сте над 33 години. Раменете и стомахът ще останат чувствителни зони и тази година. Чести главоболия, проблеми със зъбите и зрението също трябва да се имат предвид.

Козирог – кариера и финанси

Това е правилната година, през която можете да потърсите по-добри възможности за работа. Онези от Козирозите, които са в състояние да направят кардинална промяна в професионалната си ориентация, имат пълна подкрепа от звездите и Съдбата. Освен това, 2013 година е точното време да усъвършенствате уменията си и да се присъедините към някакъв професионален курс. Бизнесмените е необходимо да инвестират в човешки ресурси и технологии за постигане на по-голям напредък. Може да очаквате, че част от парите ви ще дойдат от чужбина. Финансово това е средна година за хората, родени под знака на Козирога. Няма да има сътресения, но и напредъкът няма да е кой знае колко голям и сериозен. И все пак, погледната през очите на един типичен Козирог, това означава, че ще имат една спокойна финансова година, което не е никак зле.

Не пропускайте възможността да поръчате своя личен хороскоп от Серафима само СЕГА на специалната цена от 35 лева!

Съвети

Не се плашете от новото. В крайна сметка всяко начало има и край. Приемете, че нещата не могат да останат вечно такива, каквито са сега. Дайте, за да получите. Не отказвайте помощ, не и преди да сте обмислили добре. Направете ревизия както на приоритетите си, така и на хората около вас.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*