Home / Любопитно / Каква ще бъде новата 2013 година за зодия Дева?

Каква ще бъде новата 2013 година за зодия Дева?

Годишен хороскоп за зодия Дева

Тази година няма да има някакви големи проблеми за вас и всичко ще мине относително гладко. Ще взимате всички решения, внимателно претегляйки плюсовете и минусите. Бъдете разумни по отношение на въпроси, свързани с финансите, особено когато става въпрос за съвместни сметки и бизнес. Ще срещнете усложнения по отношение на някои неуточнени въпроси относно имоти и наследства. Загуба на роднина или близък приятел е вероятно да претърпите през тази година.

Хората от зодия Дева могат да бъдат привлечени от спекулативни дейности, като сделки на фондовия пазар или хазарт. Трябва да играят насигурно с парите си. Това е добър момент да си усъвършенстват творческите таланти и да ги комерсиализират.

Искате ли да знаете повече? Само СЕГА можете да получите своя персонален хороскоп на специалната цена от 35 лева.

Дева и домашният живот

Астроложката Серафима отговаря на въпросите, чиито отговори ви вълнуват, на e-mail: info@prekrasna.bg и на тел.: 0884 72 88 62

Тази година Девите могат да отделят много време, за да направят домашната атмосфера щастлива. Вътрешните въпроси ще се решават в съответствие с плана, който предварително сте начертали. Неочаквани гости обаче може да се появят и това може да е причина за разногласия между вас и тях. Работата и разбирането с деца може да се окаже сложна афера. Вие ще трябва да притежавате изключително търпение, докато се занимавате с тях. Тази година е благоприятна за тези, които планират да създадат семейство, както и да заченат първо дете. Ако планирате да инвестирате в нов дом или офис, направете го във втората част на годината.

Любовният живот на Девите през 2013 година

2013 година може да бъде решителна за вашите решения по отношение на любовния ви живот. Все пак всичко изисква търпение, особено когато става въпрос за сърдечни тръпки. Тази година любовният ви живот ще бъде много интензивен. Нуждите и очакванията на партньора ви могат да бъдат повече от обичайното, а вие ще трябва да намерите някакъв начин да ги задоволите. Трябва да се опитате да не поставяте излишен психически натиск върху хората, които обичате най-много. От август до декември е много неблагоприятна фаза за започване на дългосрочни отношения.

Деви, свържете се със Серафима и тя ще ви направи уникален годишен хороскоп!

За да получите персонализирана картина на любовния ви живот през 2013 г., поръчайте своя хороскоп СЕГА само за 35 лева! 

Дева и здраве

През цялата година ще трябва да бъдете много внимателни. Възможни са наранявания на ръцете или горните части на тялото. Отделно от това, 2013 г. е вероятно доста добра година по отношение на здравето на Девите. Няма да имат сериозни здравни проблеми или аварии. Около средата на годината хората от зодия Дева могат да изпитат някаква болка в ставите или да страдат от стомашен проблем. Ако имате ревматизъм, тогава бъдете внимателни, най-вече между май и септември. Йога или пранаяма ще направи здравето ви такова, каквото искате да бъде.

Дева – кариера и финанси

Тази година изглежда да е много обещаваща за професионалистите, тъй като ще получат изгодна оферта за работа. Може също така да се издигнат в йерархията. Разбирателството с вашите началници ще е едно добро начало за това. Ще получите възможност да посетите чужда страна. Ако имате собствен бизнес, не избързвайте с плановете си и бъдете търпеливи. Вие трябва да имате правилни човешки ресурси, за да отведете бизнеса си до следващото ниво. Ако търсите партньор, трябва да бъдете много внимателни при избора, тъй като е много важно двамата да постигнете взаимно разбиране.

Поръчайте СЕГА вашия персонален годишен хороскоп, изготвен специално за вас от Серафима. Така ще можете да разберете повече важни подробности за вашите пари и кариера!

Съвети

Бягството никога не работи, когато трябва да се справите с проблемите. Да си заривате главата в пясъка като щраус, също не е добре. Трябва да се опитате да решите проблемите, като ги гледате право в очите. Необходимо е за вашето емоционално равновесие и здраве да игнорирате коментарите на другите хора относно вашия начин на живот.

loading...

One comment

  1. дрън-дрън нищо подобно!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*