Home / Любопитно / Каква ще бъде новата 2013 година за зодия Близнаци?

Каква ще бъде новата 2013 година за зодия Близнаци?

Годишен хороскоп за зодия Близнаци

Благодарение на транзита на Юпитер през тази година, Близнаците ще бъдат едни щастливи и доволни от живота хора. Те ще преживеят много незабравими моменти. Богатството им ще расте, а здравето им ще се подобрява. Ще има и промяна във вашия социален кръг, Близнаци. Възможни са залитания към окултното, мистичното и метафизичното. През 2013 година Близнаците ще бъдат по-духовно извисени.

Трябва да бъдат изключително внимателни по въпроси, свързани със съвместно финансиране, семейството на вашия спътник в живота или наследяване. Може да изпитате известно объркване и дребни съмнения за себе си по отношение и на въпросите, свързани с кариерата ви. Все пак трябва да се доверите на инстинктите си и да представите пред света истинската си същност.

Искате ли да знаете повече? Персоналният хороскоп на Серафима ще ви разкрие още интересни и

Свържи се със Серафима на e-mail: info@prekrasna.bg или на тел.: 0884 72 88 62

важни подробности за онова, което ви очаква през 2013 година.

Близнаците и домашният живот

Спокойствие и мир ще царят в дома на Близнаците. Много късмет и благоденствие ще имат. Трябва да се справят с напразния и неоснователен гняв на родители и други дразнещи роднини. Ще трябва да избирате внимателно правилния път и късметът ще ви облагодетелства. Годината също е добро време да бъдете домакин на различни веселби, които ще се случат в дома ви. Притокът на гости и социални посетители ще се увеличи през 2013 година. Въпреки че сте алтруистично настроени, не пренебрегвайте и вътрешните си потребности.

Близнаците и любовта

Това е една добра година за любовта на Близнаците. Подходяща е да сключите брак, ако се чувствате с човека до вас достатъчно сигурно. Онези от вас, които вече са в по-сериозни взаимоотношения и имат подписано брачно свидетелство, ще успеят да изведат връзката си на едно по-горно ниво. А ако любовта едва сега започва, то тя ще бъде укрепена и разработена. Всеки емоционален съюз между Близнак и друг представител на зодиака, случил се през тази година, ще се радва на дълголетие. Двойките могат да намерят начин за едно по-добро разбиране един с друг и ще направят много дейности заедно. Въздържайте се от критики и не прехвърляйте вината върху вашата емоционална половинка.

Близнаци, питайте Серафима за всичко, което ви вълнува!

За да получите една по-пълна картина на вашия любовен живот, поръчайте своя персонален хороскоп на специалната цена от 35 лева само СЕГА!

Близнаците и здравето

Тъй като много области от живота ви могат да бъдат въведени в ред, накрая може да стане така, че да пренебрегнете физическото си здраве. Това може да доведе до умора, умствено затлачване, нервност и затлъстяване. Следователно, Близнаците трябва да премахнат тези три предвестници на лошото здраве. Както казах още в началото, опасностите за здравето на Близнаците не са големи през 2013 година. Затова се опитайте да поддържате здравословен начин на живот. Бъдете предпазливи и посещавайте навреме личния си лекар.

Близнаци – кариера и финанси

Ще имате много възможности за напредък в кариерата през 2013 година. Може да се очаква увеличение на вашето състояние или изкачване нагоре по служебната стълба. Вашият доход също изглежда настроен да получи тласък. Всички тези промени могат да ви докарат известно безпокойство и несигурност. Ще се наложи да бъдете предпазливи за вашите инвестиции във втората част на годината. Както казват комарджиите – залагайте хитро, за да осигурите бъдещето си. Като цяло финансовото ви положение ще бъде във възход през тази година.

Поръчайте своя личен хороскоп, направен от Серафима само и единствено за вас! До края на 2012 цената е САМО 35 лева!

Съвети

Трябва да държите очите си отворени по отношение на въпросите, свързани със съвместното финансиране. За да е наред всичко с вашата работа и кариера, не се страхувайте да се доверите на инстинктите си. На вътрешния фронт се опитайте да поддържате добри отношения с всички и да проявите малко повече търпение и разбиране.

loading...

One comment

  1. Къде да прочетем хороскопа си за 2014 година?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*