Home / Хороскоп / Как различните зодии обзавеждат домовете си?

Как различните зодии обзавеждат домовете си?

Лъвът държи на лукса, в дома на Везните цари хаос

 

Овен

Овенът обича вкъщи да му е светло и навсякъде да има цветя. Предпочита да има повече свободно пространство, отколкото мебели и други вещи, които не му трябват всеки ден. Интериорът е решен в червено. Любимите места, на които прекарва повече време, са банята и балконът.

Телец

Телецът е истински домошар. Харесва му да стои вкъщи и затова обзавежда жилището си грижовно, за да се чувства добре. Залага на класическия стил, не обича промените и ремонтите. Любимата му вещ вкъщи е телевизорът.

Близнаци

Представителите на тази зодия държат да са в крак с модата и затова винаги се съобразяват с последните тенденции в интериора. Близнаците смело експериментират и успешно съчетават мебели и аксесоари. Държат на чистотата и реда. Жилищата им са обзаведени с вкус.

Рак

Ракът обича лъскавите и шарените неща. Понякога залита по кича, но като цяло домът му изглежда добре. Създава свой свят и не обича другите да му дават съвети. Любимото му място вкъщи е удобното кресло пред телевизора.

Лъв

Лъвът винаги се стреми да бъде център на внимание, това се забелязва и в жилището му. Издига в култ лукса и не пести средства за мебели и вещи. Държи вкъщи да има много картини, по възможност по-скъпи, и огледала, в които да се оглежда с удоволствие.

Дева

Представителите на зодия Дева са крайно привързани към дома си. Обръщат внимание на детайлите и на мебелировката. Обичат да прекарват времето си у дома и затова държат да им е комфортно. Ако трябва да сменят дограмата например, са готови да се откажат от много неща, за да успеят в кратък срок да съберат нужната им сума.

Везни

В техния дом се усеща духът на изкуството. Често си създават творчески хаос. Те са мебелисти-реставратори. Рядко купуват нови мебели и вещи. Предпочитат да изхарчат парите си за нещо по-приятно – кино, книги или вечеря с приятели.

Скорпион

Скорпионът държи на чистота и реда, бъркотията му причинява главоболие. Скъпите мебели са му слабост и затова не пести средства, когато обзавежда дома си. Залага на удобството и качеството.

Стрелец

Стрелецът се чувства еднакво добре както в ново, добре обзаведено жилище, така и в стар и разпадащ се апартамент. Не държи винаги всичко да му е подредено. Дори да се налага, не бърза да прави ремонт вкъщи и винаги си намира добро оправдание за това.

Козирог

Представителите на зодия Козирог са практични и жилищата им обикновено приличат на музей. Купуват си старинни мебели и предмети – на почит са тежките бюра, библиотеките с много книги. Биха били щастливи, ако имат отделен кабинет за работа и усамотение.

Водолей

Жилището на Водолея е подредено артистично. Представителите на тази зодия имат безупречен вкус. Те са истински ценители, които стоят далеч от кича. Харесват малките предмети, които ги зареждат с положително настроение. Въпреки че почти винаги залагат на изчистения стил на обзавеждане, се наслаждават на всяка малка промяна у дома.

Риби

Рибите обичат да им е чисто и затова често могат да бъдат забелязани с парцал в ръка. Навсякъде в дома им има ароматни свещи и цветя. Обичат да прекарват много време в кухнята, където с удоволствие приготвят вкусотии за близки и приятели. Вместо да дават пари за скъпи мебели, предпочитат да бохемстват с любимите си хора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*