Home / Хороскоп / Как обичат представителите на различните зодии?

Как обичат представителите на различните зодии?

Девите търсят идеалната половинка, Скорпионите са любители на силните усещания

Овен

Овните се влюбват бързо и страстно. Всеки път имат чувството, че най-накрая са намерили точния човек. Те са искрени, казват какво им харесва и какво – не. В леглото са готови да пробват всякакви техники.

любов щастие

Как обичат зодиите?

Телец

Телците са нежни и разумни. Когато са влюбени, представителите на тази зодия не изневеряват. В леглото обичат да експериментират и не са егоисти.

Близнаци

Близнаците са хора с много богато въображение. Обичат силните усещания и са приятни партньори. Лошото е, че са непостоянни и ненадеждни.

Рак

Раците не се влюбват лесно. Неуверени са и страдат от множество комплекси. В леглото не обичат да пробват нови неща. Пленяват обекта на своите желания със страхотното си чувство за хумор.

Лъв

В началото на всяка връзка Лъвовете угаждат на своите половинки по всевъзможни начини.

След това обаче изпадат в плен на нарцисизма си.

Идва момент, в който представителите на тази зодия започват да се състезават с половинките си.

Дева

Девите вярват, че рано или късно ще намерят идеалния човек. Но дори и много влюбени, те винаги оставят малко пространство за себе си. Трезво преценяват всяка ситуация. Ако представител на тази зодия ви се обясни в любов, а след това изведнъж изчезне, не се безокойте – скоро ще се върне, за да ви обгради с нежност и топлина.

Везни

Везните с лекота покоряват сърцата на всички. Трудно се влюбват и са критични. Но когато се влюбят, вероятността да ви зарежат е нищожна. Те са прекалено добри, за да го направят.

Скорпион

Скорпионите са любители на силните усещания. Обожават секса. Не срещат трудности, когато си наумят да завъртят главата на срещуположния пол, тъй като са доста освободени.

Стрелец

Стрелците не спират да се влюбват през целия си живот. Впускат се в романтични и забранени връзки. Обичат да изневеряват. Ако сте влюбени в представител на тази зодия, трябва да сте или много търпеливи, или непукисти.

Козирог

Козирозите предпочитат уравновесените партньори, въпреки че често залитат по по-колоритни личности. Нямат добро мнение за брака. В леглото имат проблеми, тъй като често не умеят да поискат това, което би им доставило удоволствие,

Водолей

Водолеите са много любвеобвилни и понякога чак досадни. В същото време обаче са заети с хиляди неща и е твърде вероятно да не ви обърнат толкова внимание. Преживяват разделите много тежко.

Риби

Рибите винаги имат дълъг списък с обожатели. Те постоянно търсят идеалния човек и истински се радват на романтичните срещи. В леглото са изобретателни и изгарят от желание да пробват различни неща.

One comment

  1. Риби

    Рибите винаги имат дълъг списък с обожатели. Те постоянно търсят идеалния човек и истински се радват на романтичните срещи. В леглото са изобретателни и изгарят от желание да пробват различни неща.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*