Home / Хороскоп / Как лесно да спечелим любовта на различните зодии?

Как лесно да спечелим любовта на различните зодии?

Вярно е, че можем да бъдем щастливи и сами, но къде-къде по-добре е да бъдем щастливи заедно – като приятели, като партньори, като любовници. И за да направим тази мисия възможна, не е нужно кой знае какво. Достатъчно е да знаем повече за човека, с когото живеем или искаме да живеем, да го възприемаме с всичките си сетива и най-вече с душата си. Да се интересуваме от неговия свят, от неговите звезди и от това, което те казват за него.

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци са много интересни хора

Овенът обича да бъде забелязван и да се чувства специален. Затова винаги ще оцени проявения интерес към нещата, които обича, към хобитата му, към ексцентричните му хрумвания и гениални предложения. Той трябва да вярва, че всичко е негова идея. За да останеш в света му, трябва да го правиш различен и цветен.

Телецът никога не отказва нежни грижи – колкото по-редовно го глезите, толкова по-категорично го печелите. Ако помежду ви започне спор и дори ако той прерасне в конфликт, не повишавайте тон. Спокойният разговор ще ви донесе много по-добри резултати, включително и когато заветната ви цел е леглото. Той мрази да се чувства притиснат – дай му лично пространство и ще бъде твой.

Близнаците обичат сладките приказки, приятелите си, разнообразието, новите хора и неочакваните преживявания. За да спечелиш някого от тази зодия, стига само да обичаш всичко, което обича той. Не го оставяй сам, придружавай го винаги и навсякъде, където те покани. Бъди до него, участвай активно във всичко, което прави. Той е жаден за емоции.

Ракът очаква да прекарва възможно най-много време с човека, когото обича. Има нужда той да го гушка, да го глези, да го разбира и да изтърпява приливите и отливите в настроенията му. Неговата философия е проста – който ме обича, е с мен; който ме обича, харесва всичко, което правя; който ме обича, ще иска да правим всичко заедно.

Лъвът лесно може да бъде спечелен, ако спазваш няколко ясни правила: хвали го дори когато няма повод за това; не пропускай и най-дребните прояви на внимание от негова страна; отговаряй му подобаващо; остави го да бъде лидер, разбира се – и в леглото; подкрепяй го дори когато се занимава с глупости, стига да са безобидни; гъделичкай егото му и всеки път ще успяваш да го заведеш там, където ти искаш.

Девата може да бъде „подкупена“ с уважение и зачитане на всички нейни достойнства. Тя изисква честност и откритост, защото винаги ги дава в отношенията си с другите. Мнителна е и много мрази някой да крие нещо от нея. Пипне ли те в лъжа или двойна игра, спуканата ти е работата. Същото ще получиш и ако не поддържаш перфектна форма и хигиена.

Везните държат на ясните и спокойни отношения, все едно дали ще ги имате за ден, месец или за цял живот. Колкото и да държат на сигурността, не мисли, че понасят скуката и рутината. Да, от една страна, повторението на обичани неща им носи комфорт, но неизживяното ги привлича като магнит. Никога не отказват повече внимание, грижа и нежност. И не мисли, че ще отминат приятен комплимент.

Скорпионът изисква винаги да бъдеш близо до него – колкото повече и колкото по-дълго, толкова по-добре. За да го спечелиш, просто му повтаряй, че е най-важният за теб, че винаги е на първо място, че той е твоята пьтеводна звезда. За да го спечелиш, не крий любовта и желанието си. За да го задържиш, бъди страстен във всичко.

Стрелецът обожава забавленията. За да започне да обожава и теб, просто бъди забавен – разказвай му неща, които не знае, говори му за места, които не е виждал, описвай му емоции, които не е преживявал. Дай му надежда, мечта и свобода и той ще бъде завинаги твой. Не се опитвай да го променяш. Не го убеждавай в своята правота. Покажи му, че заедно можете да се наслаждавате на нещо невероятно.

Козирогът няма да понесе шегите ти, ако са просташки. Няма да те остави да се инатиш повече от самия него. За нищо на света не посягай на амбициите му – заради тях може да мине през всичко и през всички. Не се надявай, че в леглото ще прояви качества, различни от описаните. За да си сигурен, че ще го спечелиш като партньор за дълго, се научи да го слушаш, да го гъделичкаш и да го разсмиваш.

Водолеят не понася да бъде ревнуван, затворен, програмиран и ограничаван по какъвто и да било начин. Ако го искаш в живота си, дай му свободата, каквато и цена да трябва да платиш за този негов каприз. И за да не се чувстваш малко или повече прецакан, пази своята независимост така, както пазиш неговата. Намери точките, в които се пресичат пътищата ви. Научи се да бъдеш част от живота му.

Рибите винаги имат нужда от романтика. Дори когато никак не ти е романтично, намери нещо, с което да докоснеш нежната рибешка душа – цвете, топла дума, парче шоколад или преживяване, което ще ги остави без думи. Ако искаш любовта им, превърни я в магия. Подкрепяй ги дори когато не изглеждат слаби и уязвими. Никога не подценявай интуицията им, а стане ли дума за любов, бъди нащрек.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*