Home / Здраве и диети / Излекувайте разширените вени с този лесен метод!

Излекувайте разширените вени с този лесен метод!

Ефективен народен лек срещу разширени вени

От разширени вени страдат немалко хора, като част от тях за съжаление стигат до операция.

разширени вени

Лесно лечение на разширени вени

За да не попаднете в тази група, си направете лекарство у дома с природни съставки.

Мехлемът има стягащо действие, а при редовно ползване прониква в дълбочина, като по този начин възстановява стените на кръвоносните съдове.

За да си приготвите лек срещу разширени вени, трябва да имате под ръка: 150 мл зехтин, 100 грама смола от кедър или друго иглолистно дърво (бор, смърч), 100 гр пчелен восък, 3 с.л. мед и 2 гр прополис.

Със смола можете да се сдобиете, ако направите кратка разходка в иглолистна гора – обикновено тя се натрупва естествено.

В подходящ съд смесете зехтина, смолата и пчелния восък.

Загрейте съставките на водна баня около 10 минути.

После добавете пчелния мед и сварете още 10-ина минути.

Най-накрая сложете прополиса и изчакайте още 10 минути, след което свалете съда от котлона.

Оставете вашият мехлем да изстине и го сложете в стъклен буркан.

Съхранявайте го на хладно място.

Ползвайте народния лек малко преди лягане – мажете засегнатите участъци и на следващата сутрин измийте първо с топла, а после със студена вода.

3 comments

 1. Перспективна работа от дома!!!!http://www.clixsense.com/?4852529 Здравейте,
  Ще ви предоставя информация, как и по какъв начин можете да печелите допълнителни доходи от интернет без никаква финансова инвестиция. Става въпрос за рекламни, PTC сайтове, които плащат на хора за да гледат реклами в тях, а те съответно да правят печалби от тези, които рекламират. Седейки вкъщи Вие може да печелите пари. Това е един вид надомна работа защото ви позволява да работите от вкъщи пред компютъра и сами да определяте кога и по колко време да отделяте. Разликата обаче е, че парите не са толкова лесни и ще трябва да се потрудите малко преди да успеете да правите един приличен доход.

  Или ще ви го обясня по-разбераемо по следния начин:
  Дадена компания рекламира в такъв PTC сайт и дава по 2 цента на сайта когато някой човек разгледа рекламата. Следователно PTC сайта дава на хората, които са се регистрирали в него и разглеждат реклами по 1 цент. От което рекламодатеря, ПТЦ сайта и Вие сте в изгодна позиция. ПРЕДСТАВЕНИТЕ САЙТОВЕ СА АБСОЛЮТНО НАДЕЖДНИ И СЪС СИГУРНОСТ ПЛАЩАТ, НО ЗА ДА ЗАРАБОТИТЕ ПАРИ ВИ ТРЯБВА ПОСТОЯНСТВО и задължително да отделяте 10-15 мин. на ден. TOВА Е ЕДИН СРАВНИТЕЛНО НОВ БИЗНЕС ЗА БЪЛГАРИЯ, НО ВЪПРЕКИ ТОВА МНОГО БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА ТОЧНО ТОЗИ БИЗНЕС ИМ Е ОСНОВНИЯТ ДОХОД.
  Работила съм с доста сайтове и съм отсяла най-добрите!
  Копирайте линка в браузера.http://michaelbety.wordpress.com/

 2. Silvia Vasileva

  Има грешка в рецептата. Направих всичко както е описано, но мехлемът стана много твърд и не може да се нанася при стайна температура / разбирай 28 градуса С

 3. Mаргарита Иванова

  Рецептата ми се струва доста несериозна. Загряването на меда не е препоръчително, губи свойства. Силвия, направи преглед със съдов хирург в 3-та Градска. Оперирах моите вени преди 7 години там, нямам и помен от тогава, а бяха като въжета. Операцията се заплаща, работи се с нискочестотен ток, изгарят се ненужните. Много доволна съм, тогава заплатих 600 лева, но бе 2007 г. Не зная колко струва сега операцията, но си заслужава. Завинаги се избавих от грозните и болящи ме вени, говоря за един крак. Успех!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*