Home / Мода / Изглеждайте още по-модерно – 4 топ съвета

Изглеждайте още по-модерно – 4 топ съвета

Всяка дама иска да изглежда добре, да бъде забелязвана, харесвана, да й поднасят комплименти и да се чувства женствена. А това на моменти ни се струва истинска „мисия – невъзможна”. Всъщност, може би не е толкова трудно, вижте малко по-надолу.

1. Размерът има значение

Разбира се, че става въпрос за размера на дрехите, вие какво си помислихте? Точно този размер може да ви извиси в чуждите погледи, а може и да ви повали с насмешка. Изпробвайте всяка дреха, преди да я закупите и преценявайте внимателно дали е в подходяща за вас номерация. Така ще успеете също така да забележите, че всъщност сте много по-красива, отколкото си мислите.

2. Грим

Дори и да сте облечени в по-обикновени дрехи и да е правило, че по дрехите посрещат, все пак, когато заговорите с някого, той ще е принуден да гледа лицето ви. Ето една причина винаги да сте с подходящ грим, който ще подчертава дрехикрасивите ви черти и ще скрива дребните несъвършенства.

3. Бъдете цветни

Не се притеснявайте да експериментирате с цветовете в магазините. В крайна сметка само така ще успеете да разберете кое ви стои наистина добре и то в какви нюанси. Дълбоките, наситени и тъмни цветове са подходящи за хора с мургав и бронзов тен на кожата, тъмни коси и кестеняви, лешникови и тъмно-кафяви очи. Светлите цветове – какаово, сив-зелено, пастелно, отиват на бледа кожа с цвят на слонова кост, светли коси и сини, синьо-зелени очи. Най-ярките цветове са за бледа или порцеланова кожа, кестенява, златисто-кестенява, черна коса и сини, сиви и зелени очи.

4. Бъдете самоуверени

Няма друго нещо на този свят, което да подобри толкова драстично външния ви вид и начина, по който ви възприемат останалите, както самоувереността. Да знаете как изглеждате, да извадите най-доброто от себе си и да се гордеете с него, ви дава сила, която лесно се забелязва от околните и ги привлича към вас. А те дори не знаят какво всъщност ги тегли във вашата посока. Така че, изпънете гърба, изпъчете гърдите, приберете корема и се усмихнете – вече изглеждате страхотно!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*