Home / Хороскоп / Хороскопът на Серафима за месец август

Хороскопът на Серафима за месец август

Август е осмият месец от Грегорианския календар и последният пълен месец на лятото тази година. Двата зодиакални знаци, свързани с месец август, са Лъв и Дева. Ето какво очаква представителите и на другите зодии през този красив месец от годината:

Овен

Вашият хороскоп

Вашият хороскоп

Излизате от летаргията, Овни. Макар очакванията ви да са по-големи, август няма да ви разочарова. Има вероятност да станете свидетели на внезапно и неочаквано развитие на неща, които сте си мислили, че са в застой. Макар и неочаквана, промяната ще е положителна. Животът е предвидим, стига да знаете от кой край да го подхванете. Здравословно ще бъдете добре. Не се поддавайте на депресията. Постарайте се да преподредите приоритетите си. Повечето от вас няма да имат възможност да почиват през този месец, а онези, които са планували отдиха предварително, да внимават с обкръжението и вредителите в него. На любовния фронт нищо ново – хубавото е все така хубаво, а лошото – лошо.

Телец

Август е един неособено приятен месец за Телците. Няма сфера, в която да не срещнете някакви препятствия, без значение дали ще са малки камъчета или големи канари. В някои отношения звездите настояват да се успокоите, преди да може да ви се даде достъп до нещо, което наистина желаете. Вие ще трябва да се изправите пред страховете и тревогите си. Да, топло е, да, неприятно е, но ако оставите онова, което сте затлачили през предишните месеци, нищо чудно да си носите лошия късмет до Коледа. И за да разкрасим малко черните краски, ще ви кажа, че повечето от вас ще имат достъп до нещо или някой, който е бил недостъпен преди.

Близнаци

Дори и най-авантюристичният човек се радва на известна предвидимост в живота, но това не важи за Близнаците. Не и през този месец. Колкото и да се радвате на адреналиновите удари, трябва да знаете, че има неща, които са извън възможностите ви, а и не е много безопасно да настоявате. Не ръчкайте Съдбата точно сега, дори и тя има нужда от почивка. Ако просто изчакате, може да се получи нещо значимо по този начин. Не се чувствайте задължени да направите нещо на всяка цена. Придържайте се към най-лесните възможности, които съществуват през този период. Няма да бъдете разочаровани от финансите и връзките през този месец.

Рак

Има един определен човек, който очаква нещо от вас, Раци. Имайте предвид, че нагласите и мненията на хората около вас са се променили в последно време и това означава, че трябва да се справите с техните постоянно променящи се идеи. Малко повече търпение няма да ви е излишно. Не е задължително да се разбирате с всички. Щадете здравето и нервите си. Вие сте на път да научите много за себе си по един чудесен начин през този месец. Членовете на семейството, особено по-възрастните, ще се нуждаят от вашата подкрепа и помощ.

Лъв

Има много неща, които можете да направите сега, за да спечелите някого или да докоснете сърцето на определен индивид. Няма да е необходимо нищо скъпо или екстравагантно, за да завоювате любовта на живота си. За да се случи близостта между вас и някой друг, всичко, което трябва да направите, е да покаже истинско разбиране и да бъдете такива, каквито сте – без маски и без лъжи. За представителите на тази зодия август е един изключително любовен месец и много малко ще са истински разочарованите Лъвове. Трябва да сте много мързеливи или апатични, за да не се възползвате от този шанс, а аз знам, че вие не сте такива, така че успех на любовния фронт, Лъвове!

Дева

Един чудесен лечебен процес е в ход в живота ви през този месец. Вероятно вече усещате това. И този лечебен процес засяга всички сфери от живота ви. Отдайте специално внимание на онова, което трябва да бъде ремонтирано, без значение дали става въпрос за връзка с някой специален за вас човек, или къща. Може би смятате, че случилото ще остане в миналото. Нищо подобно. Август ви дава възможността да се поправите, така че или го направете, или забравете. Това е време, през което ще имате възможност да поработите за собствената си репутация. Ще имате голяма полза от това след време.

Везни

Оставете света да се върти така, както той си знае. Адаптирайте се и спрете да влагате усилия в нещо, което няма да ви донесе нито удовлетворение, нито печалба. Небето ще се опита да ви помогне и да ви покаже, че търпението и желанието да се приспособите към някой или нещо ще бъдат възнаградени. Основно, имате точно два проблема за решение и това ще се случи в края на периода. Любовта и романтиката са във въздуха, но ангажимент и разбиране са ключовите думи, които добре трябва да запомните.

Скорпион

Тревата може да бъде зелена от другата страна на оградата, но не подценявайте колко време и усилия са били необходими, за да стане такава. Може би сте на мнение, че настоящата ситуация е по-малко привлекателна, отколкото онази, която съществува някъде другаде. Желанието ви за промяна ще ви направи нетърпеливи. Скоро хоризонтът пред вас ще бъде чист. Задоволявайте се с това, което имате, и това, което правите. Има много негативи около вас напоследък.

Стрелец

Дава ви се отлична възможност да си починете от всичко и от всички точно сега. Идете някъде сами, макар и за кратко време и направете една хубава равносметка на онова, което се е случило досега. Макар и ентусиазирани от една любов, която от известно време се върти около вас, вие нито ще получите, нито ще дадете онова, от което имате нужда. Радвайте се на доброто здраве и чудесните приятели, които имате. Въздържайте се от непредвидени разходи.

Козирог

Вие имате право да отговорите на трудна или неудобна оферта по начин, който е подходящ за вас. И това е нещо все пак. Реагирайте чрез избора, Козирози. Покажете и докажете, че заслужавате призвание и адекватно заплащане за усилията, които полагате. Трябва да вземете под внимание мислите и чувствата на вашите близки. Малко сте ги пренебрегнали. Определен човек изглежда е положил усилия, за да обясни как се чувства с надеждата, че един мост между вас и него може поне да бъде построена. Този мост все още е тук, затова не губете време, преминете и вижте какво или кой ви очаква на другия бряг.

Водолей

Водолеите са мъдри хора, но не са изключение. Притежават необичайни способности да прогнозират резултатите за събития, които останалата част от нас са склонни да вярват, че трябва да се разгърнат по свой собствен начин и време. Вие виждате нещо, което другите не виждат. Картината е в ума ви, затова се доверете на интуицията си през този месец. Някой може и да не се радва или да не е съгласен с онова, което виждате сега, но след време ще бъдат благодарни за вашето прозрение. Всичко, което научавате през този месец, трябва да бъде премислено внимателно и задълбочено.

Риби

Някои хора просто обичат да са дребнави и вие сте точно такива през август, Риби. Каквато и възможност да се изпречи пред вас, вие ще я преследвате. Много по-спонтанни сте, отколкото трябва да бъдете. По-здравословно е да намалите малко оборотите. Може би трябва да оставите нещо да се случи от самосебе си и по свой собствен начин. Обърнете внимание на здравето си. Една диета ще ви се отрази добре.

One comment

  1. Ani Mincheva

    dosta vqrno za moqta zodiq………..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*