Home / Хороскоп / Хороскоп за периода 30 октомври – 5 ноември 2014 година

Хороскоп за периода 30 октомври – 5 ноември 2014 година

ОВЕН

Следвайте неотклонно реда и принципите си, защото те ще ви помогнат да преодолеете какви ли не абсурдни ситуации. Вероятно част от вас ще имат финансови и здравословни проблеми.

ТЕЛЕЦ

Налага ви се да се справите с някои новости, които са ви хванали неподготвени. До средата на периода е много важно да не се предоверявате на хора, които вече са ви лъгали.

БЛИЗНАЦИ

Демонстрирайте категорично, че на вас всеки може да разчита. Положете усилия да бъдете максимално стриктни в изпълнението на рутинните си ангажименти. Подобрете концентрацията си.

РАК

zodiiteПрез периода ще преодолеете проблеми от различен характер. Доверете се на съветите на интимната ви половинка по отношение на проблеми и въпроси, които ви вълнуват.

ЛЪВ

В средата на периода вземете мерки, ако почувствате и най-малкото здравословно неразположение. Добре е да използвате момента, за да се отдръпнете поне за миг от събитията.

ДЕВА

Макар погълнати до крайност през изминалите дни, застигналите ви предизвикателства биха могли да ви направят изключително раздразнителни. Отложете важните си ангажименти.

ВЕЗНИ

Вложете повече енергия за подреждането на текущите си дела и ангажименти. През почивните дни любовта ще ви дава отмора и положителни емоции.

СКОРПИОН

Възстановете вътрешната си хармония, спокойствие и стабилност на емоционално ниво. Съсредоточете се върху близките, интимната половинка и приятелите си.

СТРЕЛЕЦhoroskop

Приключете с някои домашни задължения, които ви занимават от известно време. Престрашете се да изкажете на глас своите идеи и очаквания от бъдещето си.

КОЗИРОГ

Действайте с повече плам и енергия. Избягвайте крайностите, които могат да ви поставят в лоша позиция пред близки и роднини. Погрижете се за здравето си – застрашено е.

ВОДОЛЕЙ

Доверете се на инстинктите си, когато става въпрос за финансите ви. До средата на периода ще ви спори всичко, с което се захванете, и ще ви носи отлични резултати.

РИБИ

Ситуацията ще е повече от благоприятна. Постарайте се да следвате ясни приоритети, благодарение на които ще ви е по-леко в перспектива. Внимателно планирайте свое предстоящо пътуване.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*