Home / Хороскоп / Хороскоп за 8 ноември 2011

Хороскоп за 8 ноември 2011

Овен – денят ще ви премине в усилена работа и няма да ви остане време да се самосъжалявате. Гледайте по-ведро на нещата.

Телец – имате нужда от нещо приятно, за да си повдигнете настроението. Анализирайте грешките си, но се научете да приемате и критика.

Близнаци – имате мнение по всеки въпрос, но понякога е наложително да чуете и другата гледна точка.

Рак – не е изключено да се сблъскате с непредвидени трудности, които да объркат организацията ви за деня. Бъдете гъвкави.

Лъв – имате възможността да покажете на колегите си, че не бива да ви подценяват. Ще се наложите с блестящата си работа и успешни идеи.

Дева – не притискайте половинката. Не винаги ще става така, както ви се иска. Бъдете търпеливи и всичко ще се нареди във ваша полза.

Везни – помислете как да работите по-малко, а да печелите повече.Имате потенциала да го направите, само трябва да бъдете последователни.

Скорпион – очаквате важна новина, която ще промени живота ви. Напрежението започва да ви изнервя. Запомнете, че няма нищо по-важно от здравето.

Стрелец – покажете мотивация на работното място и ще блеснете в очите на началството. Много скоро ще бъдете повишени, ако се движете с това темпо напред.

Козирог – избягвайте скандалите и конфликтите. Пазете се от интриги и хора, които си нямат друга работа, освен да злословят зад гърба на другите.

Водолей – бъдете обективни на работното място и не действайте прибързано. Една погрешна преценка и можете да се върнете няколко крачки назад.

Риби – опитвате се да преодолеете неприятен инцидент. Ще ви е нужно повече търпение, отколкото смятате. На всеки се случва да сгреши, бъдете снизходителни към себе си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*